Fra Mare Thalasso Spa (Haapsalu)

Kylpylähotelli Fra Mare Thalasso Spa sijaitsee kävelymatkan päässä Haapsalun keskustasta, Paralepan rannan läheisyydessä kauniiden mäntymetsien ympäröimänä. Hotelli sopii erinomaisesti rentouttavaan kylpylälomaan hoitoineen.

Hotelli on varattavissa 1.6.–31.8.2017.

Hinta/henkilö

Norm. alk. 71,-

Viking Line Club alk. 67,-

Viking Linella ei ole huonekiintiötä hotelliin. Kysy paikkatilannetta myyntipalvelustamme.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.10.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan.

Sijainti: N. 1,5 km Haapsalun keskustaan, n. 50 m merenrantaan. Tallinnaan 100 km. 

Ravintolapalvelut: À la carte -ravintola Bergfeldt, jossa iltaisin musiikki- ja tanssiesityksiä. Lobby-baarista saa juomia, kahvia ja pikkupurtavaa.

Pysäköinti: Maksuton pysäköintialue.

Huonevarustelu: Standard-huoneissa tv, puhelin, langaton internet yhteys, hiustenkuivaaja, WC ja suihku. Hotellissa myös superior- ja deluxe-huoneita. Huoneen hintaan sisältyy Day Span sauna- ja allasosaston käyttö (3 tuntia) sekä merivesiuima-altaan käyttö aamuisin klo 6–9. Huoneita on yhteensä 114. Kylpytakkeja vuokrattavissa vastaanotosta.

Muuta: Hotellissa ei ole hissiä. Huoneita eri kerroksissa.
Day Span sauna ja -allasosastolla 6 erilaista saunaa, lämmin merivesiallas, poreallas ja ulkouima-allas.  Lähistöllä Paralepan mäntymetsät, joissa merkittyjä kävelyreittejä. Mahdollisuus lainata kävelysauvoja ja vuokrata polkupyöriä. Hotellissa kokoustilat (enint. 60 henkilölle).

Osoite: Ranna tee 2, 90403, Haapsalu

Puh: +372 47 24600

Faksi: +372 47 24601

Sähköposti: framare@framare.ee

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot