Vihula Manor Country Club & Spa (Vihula)

Vihulan kartano sijaitsee hurmaavassa 1500-luvulta peräisin olevassa miljöössä. Kartanoon kuuluu kaksi päärakennusta, 25 muuta historiallista rakennusta sekä 50 hehtaaria kaunista puistomaata Lahemaan kansallispuiston koillisnurkassa, Pohjois-Virossa. Ajo Tallinnasta kestää noin tunnin.

Hinta/henkilö

Norm. alk. 65,-

Viking Line Club alk. 61,-

Viking Linella ei ole huonekiintiötä hotelliin. Kysy paikkatilannetta myyntipalvelustamme.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 24.9.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan.

Sijainti: Vihulan kartanosta on 4 km Itämeren syrjäisille hiekkarannoille, 6 km historialliseen Altjan kalastajakylään, joka tarjoaa kurkistuksen rannikon ihmisten elämään ennen ja nykyään. 20 km merikapteenien kylä Käsmuun, jossa on ainutlaatuinen merimuseo ja 25 km aluepääkaupunki Rakvereen, jossa on Rakveren keskiaikainen linna ja Aqva Park -vesipuisto.

Ravintolapalvelut: La Bohème Restaurant & Cocktail Lounge, joka sijaitsee kartanon päärakennuksen entisessä tanssisalissa, talonpoikainen Kaval-Antsin majatalo tilan alkuperäisessä jääkellarissa ja Lifestyle Café vanhassa historiallisessa vesimyllyssä.

Huonevarustelu: Kaikissa huoneissa on WC, TV, hiustenkuivain ja WiFi.

Pysäköinti: Maksuton yksityinen pysäköinti, varausta ei tarvita.

Osoite: Vihula, Lääne-Virumaa, 45402 Viro

Puh: +372 326 4100

Faksi: +372 326 4103

Sähköposti: info.vihula@uhotelsgroup.com