Hotell Braavo

Tallinnan vanhankaupungin sydämessä sijaitseva Braavo on erinomainen valinta edullista ja siistiä majoitusvaihtoehtoa etsivälle. Hotellissa on kahden hengen huoneiden lisäksi keittiönurkkauksella varustettuja perhehuoneita. Huoneen hintaan sisältyy sisäänpääsy vastikään uudistettuun kuntokeskukseen ja kylpylään.    

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.9.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Vanhassakaupungissa

Ravintolapalvelut: Ei ravintoloita. Mannermainen aamiainen tarjoillaan ruokailuhuoneessa.

Muuta: Yksinkertaisesti sisutetut pastelliväriset huoneet. Perhehuoneet kahdessa tasossa, jyrkät rappuset yläkertaan. Perhehuoneissa keittonurkkaus. Huoneissa ei ilmastointia. Hotelliasiakkaille ilmainen kuntokeskuksen ja kylpylän käyttö.

Osoite: Aia 20, 10111 Tallinna

Puh: +372 6999 777

Faksi: +372 6412 317

Sähköposti: braavo@braavohotel.com

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.