Hotell Euroopa

Hotell Euroopassa pääset näkemään eestiläisvaikutteista, modernia sisustusta. Läheisyyttä luontoon ilmentää hotellin vastaanotossa oleva suuri vesiseinä. Hotelli sijaitsee matkustajasataman välittömässä läheisyydessä.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 24.9.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Rotermannin korttelissa lähellä satamaa, Vanhaankaupunkiin 1 km, lentokentälle 5 km.

Ravintolapalvelut: Ravintola Olive, jossa tarjoillaan Välimeren herkkuja. Lounge Euroopa on oivallinen paikka tavata ja nauttia sekä ruoasta, juomasta että elävästä musiikista.

Muuta: Aamusauna ja kuntosalin käyttö sisältyvät hintaan. Kuljetuspalvelu. Pieni Wellnesskeskus 4. kerroksessa. Maksullinen pysäköinti.

Osoite: Paadi 5, 10151 Tallinn

Puh: +372 6 699 777

Faksi: +372 6 691 501

Sähköposti: info@euroopa.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.