Hotell Palace

Hotell Palace on keväällä 2014 peruskorjattu businesshotelli, joka sijaitsee näyttävässä 1930-luvun rakennuksessa Tallinnan Vapaudenaukion laidalla. Hotellihuoneissa on moderni ja tyylikäs sisustus.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 24.9.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Tallinnan keskustassa. Tallinnan Vanhaankaupunkiin n 300 m. Satamaan n 1,8 km

Ravintolapalvelut: Ravintola Konrad, Galleria-baari ja aamiaisravintola.

Muuta: Upea hotelli on yksi aikakautensa funktionalismin tyylikkäimmistä rakennuksista ja edustaa arvokkaasti Viroa ja Viron rakennuskulttuuria. Uudistettu hotelli on Tallinnan keskustan moderni maamerkki, joka jatkaa arvokkaita perinteitä yhdistämällä alkuperäisen ilmapiirinsä ja nykyaikaisen sisustuksen.

Hotellin pohjakerroksen virkistyskeskuksessa on kuntosali, pieni uima-allas, poreallas, höyry- ja löylysauna, käyttö lisämaksusta. Kokoustila 75 henkilölle. Maksullinen pysäköintipalvelu.

Osoite: Vabaduse väljak 3, 10141 Tallinn

Puh: +372 680 6655

Sähköposti: palace@tallinnhotels.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot