Hotell St. Barbara

Hotelli St. Barbara sijaitsee hurmaavan jykevässä vanhassa kalkkikivirakennuksessa. Tämä kodikas hotelli on sijainniltaan mainio; Tallinnan vanhakaupunki, tärkeimmät nähtävyydet ja ostoskeskukset ovat pienen kävelymatkan päässä. Hotellissa on myös perhehuoneita.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 24.9.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Hotelli St.Barbara sijaitsee Vapaudenaukion läheisyydessä, lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan vanhastakaupungista, tärkeimmistä nähtävyyksistä sekä ostoskeskuksista. Satamaan 3 km, vanhaankaupunkiin 100 m.

Ravintolapalvelut: Baieri Kelder -ravintola tarjoaa saksalaisia ruokia ja oluita.

Autopaikoitus: Maksullinen pysäköinti.

Muuta: Kaikissa on huoneissa taulutelevisio, tallelokero, hiustenkuivain ja ilmainen langaton internetyhteys. Superior-huoneissa lisäksi kahvin-/ teenkeittomahdollisuus. Tilavissa perhehuoneissa vuodesohva. Vastaanotossa on asiakaskäyttöön tarkoitettu tietokone. Kesäisin ravintolan yhteydessä ulkoterassi.

Osoite: Roosikrantsi 2a, Tallinn 10119

Puh: +372 640 0040

Sähköposti: reservations@stbarbara.ee

Kotisivu: www.stbarbara.ee/fi/

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.