Oopperamatka Tallinnaan ja yöpyminen Original Sokos Hotel Virussa

Vietä yö uudistetussa Original Sokos Hotel Virussa ja nauti Viron kansallisooppera Estonian tasokkaasta esityksestä.

Oopperapakettiin sisältyy laivamatkat Helsingistä, lippu Viron kansallisooppera Estonian sekä yö ja aamiainen Original Sokos Hotel Virussa.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Hintaesimerkki/hlö

117,- 2 hengen standard-huoneessa

Hintaan sisältyy

  • henkilölippu Helsinki–Tallinna–Helsinki
  • yöpyminen ja buffet-aamiainen Original Sokos Hotel Virussa
  • sisäänpääsy hotellin yökerho Café Amigoon
  • lippu valittuun näytökseen Kansallisooppera Estoniaan, Estonia pst. 4 (saa hotellin vastaanotosta)

Saapuminen hotellille samana päivänä kuin esitys. Kaikki esitykset alkavat klo 19.00. Istumapaikat ovat permannolla, istumapaikan numeroon ei voi vaikuttaa etukäteen.

Paluu laivalla seuraavana päivänä.


Esitykset

Pe 12.1. Joutsenlampi, baletti (myynti päättynyt)
Pe 9.2. My Fair Lady, musikaali (myynti päättynyt)
Pe 16.3. Lemmenjuoma, ooppera (myynti päättynyt)
Pe 20.4. Figaron häät, ooppera (myynti päättynyt)
Pe 25.5. Medea, baletti (myynti päättynyt)

Varaukset viimeistään 31 vuorokautta ennen matkaa.
Maksu 36 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin.

HUOM! Hotelli- ja oopperalippuosuuksista ei hyvitetä takaisinmaksuna eräpäivän jälkeen. Tarkista peruutusehdot.
Tähän matkaan ei mahdollista ostaa peruutusturvaa.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot

Ooppera Carmen, Georges Bizet
Carmen on yksi maailman suosituimmista oopperoista. Toreadorin aaria ja päähenkilön tanssi ovat edustaneet oopperaa monille sukupolville. Carmenissa yhdistyvät tiheä psykologinen draama ja melodraama, dokumentaariset elementit ja musta komedia. Carmen sijoittuu Sevillaan, n. vuoteen 1820.

Baletti Joutsenlampi, Pjotr Tšaikovski
Tšaikovskin Joutsenlampi on yksi näyttämöiden suosituimmista baleteista kaikkialla maailmassa säilyttäen asemansa ohjelmistoissa vuodesta toiseen. Baletissa yhdistyvät Tšaikovskin nerokas musiikki, runollinen tarina ja tanssirytmien ja hahmojen monipuolisuus. Koreografi ja tuottaja Tiit Härm on perustanut uuden version Joutsenlammesta Lev Ivanovin koreografialle, jossa joutsenlampi on prinssin mielikuvitusmaailmaa – sinne on helppo paeta todellisuutta ja mennä etsimään onnea ja rakkautta, mutta sieltä on vaikea löytää pois.

Musikaali My Fair Lady, Frederik Loewe
Musikaali My Fair Lady on tarina Henry Higginsistä, joka on fonetiikan tohtori ja poikamies ja joka lyö vetoa ystävänsä kanssa siitä, että hän voi opettaa itälontoolaisen tytön puhumaan kuin hienostorouva. Syntyy sukkela tapahtumaketju, jonka seurauksena saavutetaan ällistyttäviä tuloksia kyyneleitä ja naurulta säästymättä.

Ooppera Lemmenjuoma/L’elisir d’amore, Gaetano Donizetti
Lemmenjuomassa koskettava rakkaustarina yhdistyy komiikkaan sekä ihastuttavaan musiikkiin. Oopperan ensi-ilta Milanossa vuonna 1832 sinetöi Donizetin aseman italialaisessa oopperamaailmassa. Lemmenjuomassa on vaikutteita opera buffasta ja bel cantosta.

Ooppera Le Nozze di Figaro/Figaron häät, Wolfgang Amadeus Mozart
Tässä mestariteoksessa sotkuinen parisuhdevyyhti kehittyy Mozartin valloittavan musiikin kautta ajattomaksi komediaksi inhimillisistä haluista ja tunteista. Monimuotoisten juonenkäänteiden ja uusien sukulaisuussuhteiden paljastumisen jälkeen kaikki päättyy kuitenkin sovintoon, ja pääparin hääjuhlia jatketaan entistä riehakkaammissa tunnelmissa.

Baletti Medea, Gianluca Schiavoni
Medeia on tarina sensuellista ja vaikutusvaltaisesta Kolkhiin (nykyisen Georgian alueella) prinsessasta, joka hylkää perheensä ja maansa rakastamansa miehen, Iasonin, vuoksi. Mies on kuitenkin rakkauden sijaan kiinnostuneempi Medeian kultaisesta taljasta, joka on vallan tunnus. Kun miehen petollisuus selviää Medeialle, hän päättä kostaa.