Savoy Boutique Hotel

Pieni, tyylikäs hotelli sijaitsee keskikaupungin ja vanhankaupungin rajalla. Se on rakennettu 1890 ja kunnostettu 2006 art deco -tyyliin.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.9.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Vanhankaupungin ja keskikaupungin rajalla, satamaan n. 2 km, lentokentälle 5 km.

Ravintolapalvelut: Ainutlaatuinen ja suosittu ravintola MEKK, joka on saanut nimensä sanoista moodne eesti köögikunst, eli nykyaikainen virolainen keittiötaide. Loungetyyppinen Savoy Baari, jossa tarjoillaan mm. sushia, keittoja, salaatteja ja voileipiä.

Muuta: Pesulapalvelut, valuutanvaihto, concierge, autonvuokraus, lentokenttäkuljetus, sanomalehdet, kengänkiillotus ja matkamuistomyymälä. Kaupunginmuurikamari juhlatilaisuuksien ja vastaanottojen järjestämiseen (max. 15 henkilöä).

Osoite: Suur-Karja 17/19, 10148 Tallinn

Puh: +372 6 806 604

Faksi: +372 6 806 688

Sähköposti: savoy@tallinnhotels.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.