Solo Sokos Hotel Estoria

Viking XPRS ja Solo Sokos Hotel Estoria – valitse mukavimmat ja varaa luksusta lomaan!

Solo Sokos Hotel Estoria on Viron tarinoita kertova tyylikäs designhotelli Tallinnan ydinkeskustassa, samassa rakennuksessa Viru-hotellin ja Viru-keskuksen kanssa.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.12.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Viru-hotellin yhteydessä (yhteinen sisäänkäynti), Tallinnan keskustassa vanhankaupungin vieressä. Rautatieasemalle 1,5 km, satamaan 1 km.

Huoneet: Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltua Superior-luokkaa värikkäine virolaisine vuodevaatteineen ja laadukkaine sänkyineen. Jokainen talon hotellihuone esittelee yhden kiinnostavan virolaisen tarinan kuvin ja sanoin.

Ravintolapalvelut: Viereisen Original Sokos Hotel Virun ravintolapalvelut ovat myös Estorian asiakkaiden käytössä: mm. Merineitsi-ravintola, yökerho Café Amigo (ilmainen sisäänpääsy hotellin asiakkaille), Valuuttabaari, Lobbybar ja Pub.

Muuta: Hotellista on suora pääsy viereiseen Original Sokos Hotel Virun konferenssikeskukseen ja ravintoloihin sekä viereiseen kauppakeskukseen. Kaikki Original Sokos Hotel Virun palvelut ovat myös Estorian asiakkaiden käytössä: mm. kokouspalvelut, kauneushoitola, tilaussaunat porealtaineen, parkkihalli, autonvuokraus ja pesulapalvelu.

Osoite: Viru väljak 4, 10111 Tallinn

Puh: +372 6 809 300

Sähköposti: estoria.reservation@sok.fi

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.