Swissotel Tallinn

Swissôtel Tallinn on ylellinen 5 tähden hotelli Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 28.10.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa. Viru-aukiolle on 850 metriä, Stockmannin tavaratalolle 150 metriä. Alueella on kauppoja, ravintoloita ja baareja.

Ravintolapalvelut: Korkeatasoinen Horisont Restaurant & Bar sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Café Swiss on koko päivän auki oleva ruokaravintola. Lisäksi hotellissa on No3 Deli Lounge & Bar, josta saa makeita ja suolaisia välipaloja.

Muuta: Maksullinen pysäköintipalvelu on mahdollista paikan päällä, ei varausta. Hotellissa on myös kuntosali, sisäuima-allas ja useita saunoja, jotka ovat kaikki käytettävissä ilmaiseksi hotellin asiakkaille.

Osoite: Tornimäe 3, 10145 Tallinna

Puh: +372 624 0000

Sähköposti: reservations.tallinn@swissotel.com

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.