Three Crowns Residents

Three Crowns Residents on viehättävä pikkuhotelli keskeisellä paikalla Tallinnan Vanhassakaupungissa. Historiallisessa rakennuksessa sijaitsevan hotellin jokainen huone on erilainen, ja hotellissa on jännittäviä yksityiskohtia, kuten salin ikkunanpuitteet 1300-luvulta ja aurinkokello vuodelta 1604. Hotellihuoneet ja kylpyhuoneet ovat kooltaan pieniä, ja hotellissa on paljon portaita, joten se ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 10.9.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Vanhassakaupungissa, 150 m Raatihuoneenaukiolta ja 1 km satamasta.

Ravintolapalvelut: Ravintola Three Crowns tarjoaa virolaista ja eurooppalaista ruokaa. Ravintolassa on hyvä viinivalikoima.

Muuta: Kaikissa huoneissa on wc, suihku, hiustenkuivaaja, taulu-tv, kaapelikanavat, ilmainen WiFi, tallelokero, minibaari. Täydellinen valinta historiallista ilmapiiriä kaipaavalle.

Pysäköinti: Hotellilla ei ole omia pysäköintimahdollisuuksia.

Osoite: Vene 8, 10123 Tallinna, Viro

Puh: + 372 ‏‎ 6 687 023

Sähköposti: info@threecrowns.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.