Lapset ja Ville Viking

Lapset viihtyvät varmasti Punaisilla laivoilla. Siitä pitävät huolen lapsille suunnattu ohjelma, leikkihuoneet, pallomeri, pelit ja leikinohjaajat yhdessä laivakissamme Ville Vikingin kanssa.

Laivakissa Ville Viking

Ville Viking on iloinen kissa, joka viihtyy hyvin laivalla.
Ville on aina valmis uusiin kujeisiin ja keksii kaikenlaista hauskaa omaksi ja lasten iloksi. Villen tapaat lasten leikkiparatiisissa, koska se on Villen mielestä maailman mukavin puuhapaikka.

Ohjelmaa ympäri vuoden

Punaisilla laivoilla lapsille on järjestetty mahdollisuus leikkiin ympäri vuoden mutta loma-aikoina ja kesällä järjestetään lisäksi erikoisohjelmaa. Tarjolla on monenmoisia riemukkaita erikoislähtöjä ja -paketteja, mutta kannattaa muistaa, että hauskaa piisaa myös aivan normaaleilla lähdöillä. Tuo lapsesi puuhaamaan ja peuhaamaan iloiseen tenavajoukkoomme.

Kaikki alle 12-vuotiaat ovat iloisia vapaamatkustajia

Nuoret löytöretkeilijät eli alle 12-vuotiaat matkustavat maksutta aikuisen seurassa. Pikkumatruusit saavat lisäksi nauttia ilmaiseksi ihanista herkuista maksavan aikuisen seurassa, koska buffetissa alle 6-vuotiaiden ei tarvitse luovuttaa pöydän antimista kolikkoakaan. Lisäksi Ville Viking on päättänyt, että 6–17-vuotiaat saavat käydä buffetin herkkujen kimppuun alennettuun hintaan.

Paras syysloma 2018 on meriloma!

Syysloma antaa potkua pitkään syksyyn ja pimeneviin koulupäiviin. Syyslomaristeily Punaisilla laivoilla on niin pienten kuin vähän isompien koululaisten mieleen.

Ville Vikingin ranneke on ladattu eduilla

Rannekkeen kantaja saa jäätelöpuikon, yllätyslahjan sekä Ville Viking -lasin, johon saa rajattomasti limua tai mehua. Rannekkeen voi varata 0–11-vuotiaille lapsille ja se on voimassa koko risteilyn ajan. Hinta: 8,50 €

Leikeissä on mukana leikinohjaaja. Laivojen ohjelmatarjonta vaihtelee päiväkohtaisesti, tarkan lastenohjelman saat laivan infosta tai leikkihuoneen ulkopuolelta.

Leikkihuoneiden sisustusta ja leikkikaluja vaihdetaan tarvittaessa, joten leikkihuoneet eivät ole aina samanlaisia.

Rosellalla ja Cinderellalla on lastenohjelmaa ja leikinohjaaja vain kausiluontoisesti, esimerkiksi kesäsesongin aikana. Valikoima on kuitenkin suppeampi kuin muilla laivoilla.

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin. Lapset ovat vanhempiensa vastuulla.


Varaa matka

Varaa matka

Ville Vikingin nimikkomuki on täällä!

Meillä on mainioita uutisia kaikille Ville Vikingin ystäville! Itämeren sympaattisimman laivakissan oma muki löytyy nyt Merimyymälöistä. Laadukas muki on Arabian tuotantoa ja hyväntuulisen mukin ostamalla teet myös hyvää – jokaisesta myydystä mukista lahjoitetaan 1 € Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.