Lapset ja Ville Viking

Lapset viihtyvät varmasti Punaisilla laivoilla. Siitä pitävät huolen lapsille suunnattu ohjelma, leikkihuoneet, pallomeri, pelit ja leikinohjaajat yhdessä laivakissamme Ville Vikingin kanssa.

Laivakissa Ville Viking

Ville Viking on iloinen kissa, joka viihtyy hyvin laivalla.
Ville on aina valmis uusiin kujeisiin ja keksii kaikenlaista hauskaa omaksi ja lasten iloksi. Villen tapaat lasten leikkiparatiisissa, koska se on Villen mielestä maailman mukavin puuhapaikka.

Ohjelmaa ympäri vuoden

Punaisilla laivoilla lapsille on järjestetty mahdollisuus leikkiin ympäri vuoden mutta loma-aikoina ja kesällä järjestetään lisäksi erikoisohjelmaa. Tarjolla on monenmoisia riemukkaita erikoislähtöjä ja -paketteja, mutta kannattaa muistaa, että hauskaa piisaa myös aivan normaaleilla lähdöillä. Tuo lapsesi puuhaamaan ja peuhaamaan iloiseen tenavajoukkoomme.

Kaikki alle 12-vuotiaat ovat iloisia vapaamatkustajia

Nuoret löytöretkeilijät eli alle 12-vuotiaat matkustavat maksutta aikuisen seurassa. Pikkumatruusit saavat lisäksi nauttia ilmaiseksi ihanista herkuista maksavan aikuisen seurassa, koska buffetissa alle 6-vuotiaiden ei tarvitse luovuttaa pöydän antimista kolikkoakaan. Lisäksi Ville Viking on päättänyt, että 6–17-vuotiaat saavat käydä buffetin herkkujen kimppuun alennettuun hintaan.

Ville Vikingin kesäseikkailu

Joko olet nähnyt videot Ville Vikingin kesämatkasta? Ville tapasi monia ystäviään ja tapahtui paljon ja hauskaa ja jännittävää - eikä pieniltä kommelluksiltakaan täysin vältytty. No, sellaista on elämä. Katso kaikki videot YouTubessa!
Ville Vikingin kesäseikkailu 1–10

Leikeissä on mukana leikinohjaaja. Laivakohtaisen risteilyohjelman saat saavuttuasi laivaan.

Laivojen ohjelmatarjonta vaihtelee aikataulujen vuoksi päiväkohtaisesti. Tarkan lastenviihteen ohjelman esiintymisaikoineen ja -paikkoineen saat laivalta.

Rosellalla ja Cinderellalla on lastenohjelmaa ja leikinohjaaja vain kausiluontoisesti, esimerkiksi kesäsesongin aikana. Valikoima on kuitenkin suppeampi kuin muilla laivoilla.

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin. Lapset ovat vanhempiensa vastuulla.


Varaa matka

Varaa matka

Ville Vikingin ranneke on ladattu eduilla

Rannekkeen kantaja saa jäätelöpuikon, yllätyslahjan sekä Ville Viking -lasin, johon saa rajattomasti limua tai mehua. Rannekkeen voi varata alle 12-vuotiaalle lapselle matkavarauksen yhteydessä tai ostaa laivalta. Se on voimassa koko risteilyn ajan.

Hinta: 7,50,-

Ville Viking -sunnuntait Amorellalla

Ville Viking on iloinen laivakissa, joka keksii aina jotakin kivaa tekemistä pikkumatruusien iloksi.


Lue lisää ja varaa

Laivakissa Villen kaveri rajakoira Viikinki

Rajavartiolaitoksen ja Viking Linen yhteinen labradorinnoutaja on nimeltään Viikinki.