Lasten kesäohjelma

Kesällä Punaiset laivat muuttuvat laivakissa Ville Vikingin johdolla seikkailusaariksi. Pallomeren ja leikkitilojen lisäksi kokoushuoneet muuttuvat lasten seikkailupaikoiksi.

Ohjelmassa on muun muassa Ville Viking show, ennennäkemätön nukketeatteri pimeässä huoneessa hohtavilla nukeilla, taikashow ja taikatemppukoulu, kasvomaalausta sekä laivakohtaista lisäohjelmaa.

7–12-vuotiailla lapsilla on mahdollisuus osallistua Itämeri-projektiin ja aihetta sivuavaan sanaseikkailuun.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Kesäloma merellä


Amorella
 12.6.–13.8.
Viking Grace 12.6.–13.8.
Gabriella 12.6.–13.8.
Mariella 12.6.–13.8.
Viking XPRS 19.6.–13.8.

Ville Vikingin ranneke on ladattu eduilla

Ville Vikingin rannekkeenkantaja saa juoda rajattomasti limua. Lisäksi rannekkeella saa jäätelöpuikon, Ville Viking -lasin ja bandana-huivin. Rannekkeen voi varata matkavarauksen yhteydessä tai ostaa laivalta. Se on voimassa kaksi vuorokautta ja sitä voivat käyttää alle 12-vuotiaat lapset.

Ville Vikingin kesäseikkailu

Joko olet nähnyt videot Ville Vikingin kesämatkasta? Ville tapasi monia ystäviään ja tapahtui paljon ja hauskaa ja jännittävää - eikä pieniltä kommelluksiltakaan täysin vältytty. No, sellaista on elämä. Katso kaikki videot YouTubessa!
Ville Vikingin kesäseikkailu 1–10

Laivojen ohjelmatarjonta vaihtelee aikataulujen vuoksi päiväkohtaisesti. Tarkan lastenviihteen ohjelman esiintymisaikoineen ja -paikkoineen saat laivalta.

Rosellalla ja Cinderellalla on lastenohjelmaa ja leikinohjaaja vain kausiluontoisesti, esimerkiksi kesäsesongin aikana. Valikoima on kuitenkin huomattavasti suppeampi kuin muilla laivoilla.

Pidätämme oikeudet ohjelmanmuutoksiin. Lapset ovat vanhempiensa vastuulla.


Varaa matka

Varaa matka

Hoi lapset, tervetuloa Makuseikkailuun!

Laivakissa Ville Viking kannustaa kaikkia lapsia tarttumaan Makuseikkailuun Punaisilla laivoilla! Lasten buffetiin katetaan tuttuja ja turvallisia makuja, mutta myös uutuuksia kelpaa maistella ja mikään ei estä kokeilemasta aikuisten pöydän antimia. Rohkeasti kokeilemaan Makuseikkailuun! Muista, että seurueen alle 6-vuotiaat saavat nauttia buffetravintolan herkuista maksutta.

Ville Viking Club

Tutustu Itämeren hauskimpaan lastenklubiin ja laivakissaamme Ville Vikinkiin. Tervetuloa - miau o´hoi!

Hurjan kiva Ville Viking

Suosittu laivakissa Ville Viking hallitsee pikkumatkustajien hauskuuttamisen. Ville järjestää lapsille ikimuistoisia ja jännittäviä tapahtumia.