Kesätekemistä Punaisilla laivoilla – ohjelmaa lapsille kesäkaudella 2018

Punaisilla laivoilla on luvassa kissamaisen kivaa kesäohjelmaa lapsille! Ylimpien kansien kokousosastot muuttuvat Ville Viking Adventure Island -seikkailusaariksi, jotka ovat täynnä puuhaa perheen pienimmille. Kesäohjelmassa on myös taianomainen Kummituksia laivalla -nukkemusikaali pimeässä hohtavine, hassuttelevine nukkeineen.

Kesäloma merellä kaikilla laivoilla 11.6.–12.8.

Ville Vikingin Seikkailusaarella tapaa tietysti itsensä Ville Vikingin, kaikkien lasten lempilaivakissan. Seikkailusaari on auki kaikilla laivoilla 19.6 mennessä. Lomallakin on hyvä syy mennä kouluun – nimittäin taikurikouluun opettelemaan taikatemppuja! Taikurikoulun lisäksi ohjelmassa on kasvomaalausta ja laivoittain vaihtelevaa hauskaa ohjelmaa leikinohjaajien johdolla.   

Itämerilaboratorio

7−12-vuotiaat voivat osallistua jännittävään Itämeri-aiheiseen merilaboratorioon, jossa tutustutaan tieteestä tutuin keinoin merielementtiin. Kaikki osallistujat saavat ylleen laboratoriotakit ja he pääsevät mm. mittaamaan veden suolapitoisuutta, pintajännitystä ja pH-arvoa ohjelman vetäjän johdolla. Itämeri-laboratorio toteutetaan yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. 

Kummituksia laivalla – maaginen nukkemusikaali

Taianomaisessa nukkemusikaalissa tila on pimennetty ja pimeässä hohtavat nuket tanssivat pop-, rock- ja elokuvamusiikin tahtiin. Vaikutelma on jännittävällä tavalla kolmiulotteinen, mutta ei pelottava. Esitystä suositellaan yli 4-vuotiaille ja sen kesto on n. 15 minuuttia.

  • Kaikilla laivoilla

  • Kaikilla laivoilla 7–11-vuotiaille lapsille

  • Mariellalla, Gabriellalla ja Amorellalla

Muksupiknik-päiväristeily Helsingistä 16.6.–12.8. – Parasta aikaa perheen kesken

Reilun kuuden tunnin mittaisella, Helsingistä lähtevällä Muksupiknik-päiväristeilyllä pikkumatruusien aika ei tule pitkäksi! Gabriellan ja Mariellan kokousosastot ovat muuttuneet Ville Vikingin Seikkailusaariksi. Päivään mahtuu paljon ohjelmaa ja buffetiin on katettu lapsille oma noutopöytä!

Ville Vikingin ranneke on ladattu eduilla

Rannekkeen kantaja saa jäätelöpuikon, yllätyslahjan sekä Ville Viking -lasin, johon saa rajattomasti limua tai mehua. Rannekkeen voi varata 0–11-vuotiaille lapsille ja se on voimassa koko risteilyn ajan. Hinta: 8,50 €

Laivojen ohjelmatarjonta vaihtelee aikataulujen vuoksi päiväkohtaisesti. Tarkan lastenviihteen ohjelman esiintymisaikoineen ja -paikkoineen saat laivalta.

Rosellalla ja Cinderellalla on lastenohjelmaa ja leikinohjaaja vain kausiluontoisesti, esimerkiksi kesäsesongin aikana. Valikoima on kuitenkin huomattavasti suppeampi kuin muilla laivoilla.

Pidätämme oikeudet ohjelmanmuutoksiin. Lapset ovat vanhempiensa vastuulla.


Varaa matka

Varaa matka

Adventure Island

Ylimpien kansien kokousosastot muuttuvat Ville Viking Adventure Island -seikkailusaariksi, jotka ovat täynnä puuhaa perheen pienimmille.

Ville Vikingin nimikkomuki on täällä!

Meillä on mainioita uutisia kaikille Ville Vikingin ystäville! Itämeren sympaattisimman laivakissan oma muki löytyy nyt Merimyymälöistä. Laadukas muki on Arabian tuotantoa ja hyväntuulisen mukin ostamalla teet myös hyvää – jokaisesta myydystä mukista lahjoitetaan 1 € Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.