Lasten kanssa lomalle – yhteistä aikaa

Kiinnostaako lähteä lasten kanssa lomalle? Tarjoa uusia elämyksiä lapsille ja vietä perheloma Viking Linella. Kutsu isovanhemmatkin mukaan. Valikoimassa on matkoja moneen budjettiin.

Lasten kanssa lomalle – elämyksiä ja muistoja pitkäksi aikaa

Yhteinen aika lapsen ja vanhemman sekä isovanhemman kanssa on korvaamatonta. Punaisilla laivoilla on pitkä historia elämysten tuottamisessa myös perheen pienimmille. Perhelomat Viking Linella ovat matalan kynnyksen matka, koska hintaan sisältyy aina matkan lisäksi majoitus yön yli kestävillä risteilyillä ja ohjelmaa laivalla. Itse matkanteko on laivalla yhtä hauskanpitoa. Lisäksi esimerkiksi laivan buffetissa aikuisen seurassa alle 6-vuotiaat aterioivat aina maksutta ja alle 17-vuotiaat reilusti alennettuun hintaan. On kiva lähteä lasten kanssa lomalle Tukholmaan tai Tallinnaan, koska ne tarjoavat paljon tekemistä ja muistoja yhdessä päivässä.

Lasten kanssa lomalle laivalla

Jotta yhteistä aikaa pääsee viettämään vaivattomasti, Punaisilla laivoilla on huomioitu lapsiperheiden tarpeet. Lapsille on varattu leikki- ja hoitotiloja sekä lastensänkyjä pienimmille lapsille*. Lisäksi useimmilla laivoilla vuoteisiin on saatavissa myös erillisiä laitoja lapsia varten. Niitä voi tiedustella matkan alkaessa hyttiemännältä. Kun kyseessä on perheloma, voi olla kätevää varata hytti, jossa on parivuode ja jääkaappi. Myös Päiväristeilyllä Tallinnaan hytin voi varata vaikkapa päiväunia varten. Mikroaaltouuneja löytyy myös ravintoloista ja kahviloista ja niitä voi käyttää, vaikka ei ostaisikaan mitään. Perhelomat eivät voisi järjestyä helpommin!

Myös vanhemmat pääsevät rentoutumaan, jos matkalla on mukana vaikkapa isovanhemmat tai muu läheinen aikuinen. Aikuiset voivat tehdä myös sellaista, mikä ei lapsia välttämättä niin kiinnosta, ja toisaalta lapsetkin saavat mukavaa vaihtelua viettäessään välillä aikaa muiden aikuisten kuin vanhempiensa kanssa. Risteilyyn mahtuu aikaa sekä yhdessä koossa että erikseen. Yön yli risteillessä riittää, kun yksi aikuinen jää lasten kanssa hyttiin nukkumaanmenon jälkeen ja muut pääsevät vaikkapa myöhäiselle illalliselle pitkän kaavan mukaan.

Lapsille maistuvaa ruokaa

Lasten kanssa lomalla ollessa on helpotus, että lapsivieraat on huomioitu laivan ravintoloiden ruokien suunnittelussa. Buffetissa on lapsille oma herkkupöytä ja lapset saavat luonnollisesti syödä myös muita buffetin ruokia. Perheloman budjettikin on helpompi hallita, kun ravintolaseurueen alle 6-vuotiaat lapset saavat ruokailla ilmaiseksi ja vanhemmat lapset saavat syödä alennettuun hintaan. À la carte -ravintoloissa voi tilata listan annokset puolikkaina lapsille. Lisäksi à la carte - ja grilliravintoloissa on saatavilla lasten oma Ville Viking -menu. Aivan pienille lapsille voi kahvilasta ostaa vauvanruokatuotteita. Tervetuloa herkuttelemaan!

Lue vinkkejä lasten kanssa Tallinnaan tai Tukholmaan matkustamisesta.

Passi lapselle

Lasten kanssa lomalla on hyvä muistaa, että matkustusasiakirjavaatimukset koskevat kaikkia matkustajia vauvasta vaariin. Lisäksi myös lapselle kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen matkaa maksuton eurooppalainen sairaanhoitokortti Kelalta.

Tervetuloa lasten ja vaikkapa isovanhempien kanssa lomalle Punaisille laivoille!


Kolmen sukupolven matka -kilpailu

Ilmianna seniori-ikäinen läheisesi, ystäväperheesi tai omat vanhempasi ja kerro, miksi juuri he ansaitsisivat päästä matkalle läheistensä kanssa. Arvomme ilmiannettujen kesken mukavia matkapalkintoja!

Osallistu kilpailuun!