Varaa matka

Paras syysloma 2018 on meriloma!

Syysloma antaa potkua pitkään syksyyn ja pimeneviin koulupäiviin. Syyslomaristeily Punaisilla laivoilla on niin pienten kuin vähän isompien koululaisten mieleen. Pikkumatruusien ohjelmassa on sirkustemppuja, taikuutta, kasvomaalausta, bingoa, pelejä, leikkejä ja lastenartisteja. Seremoniamestarina toimii tietenkin itse Ville Viking! Teineille on tarjolla suuren luokan keikka- ja showelämyksiä sekä suosittuja tubettajia. Valitse reitti ja varaa syksyn paras perheloma nyt!

Syysloma Punaisilla laivoilla

Mariella 12.10.–21.10.
Gabriella 12.10.–21.10.
Viking XPRS 13.10.–28.10.
Amorella 13.10.–21.10. ja 27.10.–4.11.
Viking Grace 12.10.–20.10. ja 26.10.–4.11.

Katso reittikohtaiset syyslomaohjelmat:

Lähdöt Turusta | Helsinki–Tukholma | Helsinki–Tallinna


Syyslomaristeilyt Turusta

Syysloman aikaan molemmilla laivoilla järjestetään tavallistakin enemmän vaihtelevaa lastenohjelmaa.

Viking Grace

Viking Grace on koulujen syyslomienkin aikaan Itämeren kovin keikka-areena. Artistit esiintyvät pääsääntöisesti illalla menomatkalla. Keskiviikon iltalähdöillä, Tanssilajit tutuiksi -tunneilla voi ottaa haltuun hiphopin ja latino show -tanssin askeleet. 

Viking Gracen syyslomakeikat 

Pe 12.10. Mira Luoti VARAA
La 13.10. Mikael Gabriel VARAA
Su 14.10. Aleksanteri Hakaniemi VARAA
Ma 15.10. Diandra VARAA

 


Ti 16.10.

Cledos

Tubettajat
Biisonimafia      | Karoliina Tuominen   
Paluumatkalla Maarianhamina–Turku Meet & Greet Biisonimafia
VARAA
Ke 17.10. Elastinen VARAA
To 18.10. Isac Elliot (Huom. esiintyy risteilyn paluumatkalla, klo 17) VARAA
To 25.10. Rock'n'Roll Sensation VARAA
Pe 26.10. Anna Puu VARAA
La 27.10. Anna Puu VARAA

Syysloma-aikaan Club Voguessa noudatetaan normaalista poikkeavaa ikärajakäytäntöä. Alaikäiset ovat tervetulleita syysloma-artistien keikoille vanhempiensa seurassa. Keikan päätyttyä ikäraja ravintolaan on 18 vuotta. Syysloma-aikaan tanssilattialla voi olla tungosta. Siksi nuorimmat katsojat ohjataan turvallisuussyistä Club Voguen yläkertaan.

Lailasta Lordiin -euroviisushow 19.–24.10.

Suomen tunnetuimpiin kuuluvat drag-artistit Jukka K. ja Marko Vainio tarjoilevat todellisen spektaakkelin, jossa lavalle marssitetaan euroviisu-, iskelmä- ja pop-tähtiä toinen toisensa jälkeen. Lailasta Lordiin -euroviisushow nähdään sekä meno- että paluumatkalla.

Amorella

Perhelaiva Amorellalla ohjelmamestarina toimii Ville Viking, joka jakaa leikkitatuointeja ja halauksia, leikittää ja tanssittaa. Ohjatun lastenohjelman sisältö vaihtelee, se voi olla sanaseikkailuja, karkkibingoa, etsimispelejä, kasvomaalausta tai Ville Viking -disco. Lisäksi lomalaisia viihdyttää kolmihenkinen Circus Triorella, joka esittää perinteisiä sirkusohjelmanumeroita ja opettaa lapsille sirkustemppujen alkeita. Circus Triorellan sirkuskouluun voit osallistua sekä Amorellan Vuorokauden risteilyllä että Piknik-päiväristeilyllä

Ville Viking -sunnuntait 

Ville Viking -sunnuntait ovat syyslomien aikaankin pikkumatruusien omia päiviä. Silloin The Buffet muuttuu Taikaravintolaksi ja lavalle nousevat lasten suosikkiartistit.

Syysloman lastenartistit Amorellalla

Su 14.10. Klovni Dodo VARAA
Su 21.10. The Bätmäns VARAA
Su 28.10. Robin Rekku & Jekkuorkesteri VARAA
Su 4.11. Taikuri Kim Wist VARAA

Amorellan syyslomakeikat

Artistit esiintyvät välillä Maarianhamina–Tukholma ja ovat nähtävissä Vuorokauden risteilyllä. 

To 1.11. Samir & Victor (SE) VARAA
Pe 2.11. Markoolio (SE)  VARAA
La 3.11. Markoolio (SE) VARAA

Maanantaisin Amorellalla on ohjelmaa myös äideille ja isille. Elä tässä hetkessä -luentosarjassa pureudutaan syysloman aikana perheaiheisiin. Luennoitsijoina Sari Tamminen (10.9.) ja Jari Kyllönen (22.10.).


Syyslomaristeilyt Helsinki–Tukholma

Mariella & Gabriella

Syysloman aikaan molemmilla laivoilla järjestetään paljon vaihtelevaa lastenohjelmaa Ville Vikingin ja leikinohjaajien johdolla. Artistit esiintyvät pääsääntöisesti menomatkan iltana. 

Su 14.10. Evelina VARAA
Ma 15.10. Anna Puu VARAA
Ti 16.10. Evelina VARAA

Ke 17.10.
Tubettajat
Mikirotta      | ZoneVD      | ILONA      | Jasminsofi   

VARAA
To 18.10. Hesaäijä – menomatkalla | Lucas – paluumatkalla VARAA

Ke 24.10.
Tubettajat
Sita Salminen      | ILONA      | ZoneVD      | Jasminsofi   

VARAA
To 25.10. Elastinen VARAA
Ke 31.10. Theoz (SE) – paluumatkalla VARAA

Euroboat-show

Hulvattoman hauska, euroviisuaiheinen koko perheen Euroboat-show valtaa molempien laivojen esiintymislavan joka päivä. Englanninkielinen esitys kutsuu katsojat mukaan tunnelmaan aitoon viisutyyliin. Kannusta suosikkimaatasi lippua heiluttamalla ja jännitä, kuka tällä kertaa pokkaa pääpokaalin. Joka ilta yleisö ratkaisee voittajan! Ohjelmassa on kaksi erilaista show’ta, yksi esitetään menomatkalla Tukholmaan ja toinen paluumatkalla Helsinkiin. 


Syyslomaristeilyt Helsinki–Tallinna

Viking XPRS

Red Rose Bar Cafén yhteydessä, kannella 8 on lasten leikkihuone ja pallomeri. Leikkihuoneessa on ohjelmaa kaikilla neljällä lähdöllä päivittäin. Ohjelman sisältö vaihtelee, se voi olla sanaseikkailuja, lasten bingoa, etsimispelejä, kasvomaalausta tai Ville Viking -disco. Tilassa on myös tavattavissa Ville Viking, joka jakaa leikkitatuointeja, leikittää ja tanssittaa. Red Rose Bar Cafén yhteydessä on myös videopelihuone. Toinen videopelihuone on kannella 7, laivan keskiosassa sijaitsevan portaikon aulassa.

Tubettajat Viking XPRS:llä


Ma 15.10.
Tubettajat
MrJallu101      | IlariPro   

VARAA

Pelaaminen ja tekniset laitteet ovat parikymppisen Aleksin eli MrJallu101:n juttu. Hänen tavaramerkkejään ovat hyvä huumori, rempseän rento tyyli ja leveä Pohjois-Karjalan murre. Luvassa on tekemisen meininkiä! IlariPro on 11 vuotta jalkapalloa pelannut futisvelho, jolle urheilu on vahva osa omaa elämäntyyliä ja persoonaa. IlariPro tunnetaan innostavista treeni- ja pallokikkailuvideoistaan.

Syyslomalla kannattaa tarttua lapsiystävällisiin hotellipaketteihimme Tallinnassa. Esim. Original Sokos Hotel Virun Onni Orava -perhepakettiin.

Päiväristeilyyn on helppo yhdistää pieniä lomalaisia kiinnostavaa tekemistä Tallinnassa ja varata liput jo etukäteen. Lentosatamassa voi tutustua mm. lapsia kiinnostavasti toteutettuun, interaktiiviseen Merimuseoon tai Vanhankaupungin kupeessa sijaitsevaan Energian Oivalluskeskukseen, missä voi tehdä hiuksia nostattavan hauskoja matkoja tieteen maailmaan. 

Tarjoa lapselle merielämys

Laiva, risteily ja meri ovat lapselle elämys, joka säilyy mielessä. Varaa perheloma, kutsu isovanhemmatkin mukaan ja tuo lapset tapaamaan Ville Vikingiä. Valikoimassamme on matkoja moneen budjettiin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.