Lukemattomia elämyksiä. Jokaisella lähdöllä.

Kun haluat vaihtaa maisemaa ja kokea jotakin uutta, astu laivaan. Punaisilla laivoilla jokainen lähtö vie sinut lukemattomien elämysten pariin – olipa matkaseuranasi oma rakas, perhe, parhaat ystävät tai vaikka työkaverit.

Merellä nautit makuelämyksistä, koet Suomen parhaiden artistien keikat ja shoppailet muodin ja kosmetiikan huippumerkit sekä tietysti tuliaisjuomat ja -karkit. Eikä sovi unohtaa saaristomaisemien, Tukholman ja Tallinnan piristävää vaikutusta!

Mukavaa matkaa elämysten pariin!

Tämän tuotteen myyntaika on valitettavasti päättynyt.

Eturivin elämyksiä

Suomen ykkösartisteja, tanssia, teemaristeilyjä – ja tunnelma katossa. Tutustu kevään viihdekattaukseen ja varaa matkasi nyt. Tervetuloa viihtymään!

Tervetuloa herkuttelemaan!

Punaisten laivojen monipuolinen ravintolavalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin. Miltä kuulostaisi yllätyksellinen maistelumenu, merenelävät, grillin herkut tai klassinen buffet?

Merimatka on shoppailumatka

Uudet tennarit kevääksi, uutuustuoksu rakkaalle, kuohujuomaa kevään juhliin… Merimyymälöiden laaja merkkituotteiden valikoima kutsuu shoppailemaan – aina edulliseen merihintaan. 

Hemmottelua laineilla

Yksi merimatkan kohokohdista on ihana hemmotteluhoito Travel Spassa. Hoidot voit varata kätevästi etukäteen. Viking Gracella voit rentoutua upealla Spa & Wellness -osastolla.


Varaa matka

Varaa matka

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.

Varaa ikkunapöytä

Varmista paikkasi à la carte -ravintolan ikkunapöydässä. Paikka maksaa 3 €/henkilö ja edellyttää ateriakupongin lunastamista. Varaukset online- tai myyntipalvelustamme.