Ostokset

Makeisia, kosmetiikkaa, juomia, vaatteita, leluja ja asusteita aina edullisilla merihinnoilla. Säästösi maihin verrattuna on vähintään 25 %.

Myymälätarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Viking XPRS:llä 1.9.–31.10.2018.
 

Taxfree -tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Amorellalla, Gabriellalla, Mariellalla sekä Viking Gracella 1.9.–31.10.2018.

UUTTA 
MERIMYYMÄLÖISSÄ

Benefit Cosmetics

Kauneusbloggareiden suosikkisarja on saapunut Punaisille laivoille! Punaiset laivat ovat ensimmäisenä Suomessa ja eurooppalaisella matkustaja-aluksella lanseerannut Benefit Cosmeticsin tuotteet. Löydät tuotteet kaikilta laivoiltamme ja Viking Gracelta löydät lisäksi Benefitin kuuluisa kulmakarvabaari Brow Bar! Näitä trendituotteita et maista saa!

Zlatan on saapunut Merimyymälöihin!

Zlatan Ibrahimovićin nimikkotuoksu ja ihonhoitosarja löytyvät nyt kaikilta laivoiltamme. Zlatan Sport EdT on tuoksu itsevarmalle ja urheilulliselle miehelle. Laadukkaan Zlatan Sport -sarjan ihonhoitotuotteista löytyy mm. Tattoo Enhancer, vartalovoide joka hoitaa sekä ihoa että tatuointeja.

Abercrombie & Fitch

Amerikkalainen, vaatebrändinäkin tunnettu Abercrombie & Fitch on luonut tuoksut, joissa on vaistonvaraista viehätysvoimaa. Miesten uusi First Instinct EdT on modernilla tavalla maskuliininen sekoitus raikkaita ja lämpimiä tuoksuvivahteita. Naisten uutuus First Instinct EdP on kesäinen yhdistelmä magnoliaa, greippiä ja passiohedelmää sekä myskin sensuellia lämpöä. 

J.Lindeberg

Vaatemerkki myynnissä nyt Amorellalla, Viking Gracella, Mariellalla ja Gabriellalla. Ruotsalaisen J.Lindebergin vaatteissa yhdistyvät sporttinen käytännöllisyys ja särmikäs tyylikkyys. Laadukasta skandinaavista muotia, joka toimii niin aktiivisessa arjessa kuin rennossa vapaa-ajan pukeutumisessa. Sportswear meets smart casual! 

Ville Vikingin nimikkomuki on täällä!

Meillä on mainioita uutisia kaikille Ville Vikingin ystäville! Itämeren sympaattisimman laivakissan oma muki löytyy nyt Merimyymälöistä. Laadukas muki on Arabian tuotantoa ja hyväntuulisen mukin ostamalla teet myös hyvää – jokaisesta myydystä mukista lahjoitetaan 1 € Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.


Tax-free ja Duty paid

Valikoima voi vaihdella laivakohtaisesti. Pidätämme oikeuden kurssi- ja muihin muutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Laivoillamme on luonnollisesti myös laaja valikoima tupakkatuotteita, mutta näistä emme voimassaolevan mainoslain mukaan saa tiedottaa näillä sivuilla.


Varaa matka

Varaa matka

Tuliaisjuomat kuntoon kotisatamasta käsin

Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Pre-order eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme. Nyt voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä kaikilla reiteillä. Helppoa ja mukavaa!

Style & Beauty

Lue uusin numero uudesta julkaisustamme! Saat parhaat kauneusvinkit ja uusimmat muotiuutiset lehdestämme – kolme kertaa vuodessa.

Auto parkkiin laivalle risteilyn ajaksi

Kun otat auton mukaan, voit Tallinnan-risteilyn päätteeksi pakata ostokset suoraan autoon.

Gabriellan tax-free-myymälä ja Pop-up shop

Uusitusta Shopping World tax-free-myymälästä löydät tunnettuja merkkituotteita. Myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, jossa pääset shoppailemaan kausittain vaihtuvien muodin ja lifestylen huippumerkkien tuotteita. Shop til you drop!

Amorellan Quality Outlet

Tax-free-myymälän lisäksi Amorellalla hintatietoisia matkustajia ilahduttaa Quality Outlet kannella 7. Valikoimassa on laadukkaita vaatteita ja asusteita outlet-hinnoin.