Viking Line Preorder: juomien Ennakkotilaus

Juhlat tulossa? Ennakkotilaus eli Preorder säästää aikaa ja vaivaa! Tee tilaus ennakkoon, toimitamme tuliaisesi autollesi. Suosittu Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme,  Helsinki–Tallinna-reitille voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä.  Helppoa ja mukavaa!

Suosittu tuliaisjuomien ennakkotilaus nyt kaikilla laivoillamme

Automatkustajilla on mahdollisuus tilata tuliaisostokset jo ennakkoon. Tuotteet ovat edullisia etukäteen tilattuna. Vältä turha kantaminen, me tuomme tekemäsi ostokset suoraan autollesi.

Tuotevalikoima vaihtelee reittikohtaisesti. Alkoholijuomat myydään pakkauksittain, ei yksittäisinä pulloina.

  • Mainitse lähtöselvityksessä olevasi ennakkotilaaja.
  • Laita lähtöselvityksestä saamasi lappu näkyvästi auton ikkunalle.
  • Toimita saamasi tilauslomake täytettynä laivan Ennakkotilauspisteeseen ja maksa ostoksesi menomatkalla.

Suomi–Ahvenanmaa–Ruotsi

Ostaessanne vähintään 4 laatikkoa olutta tai viiniä saatte laatikot toimitettuna autoonne. Huomioithan myös tuontirajoitukset Helsinki–Tukholma- ja Turku–Tukholma-reiteillä.

Suomi–Viro

Preorder-juhlajuomien valikoima on kasvanut ja käyttäjäkokemukseen on kiinnitetty aiempaa enemmän huomiota. Lisäksi 50 uutta viiniä on lisätty Preorder-verkkokaupan valikoimaan.

Automatkustajien ennakkotilauksen kokonaishinta on vähintään 250 €.

Viking XPRS

Viking-ostoskärryt: Ilman autoa matkustaville ennakkotilaukset saatavilla valmiiksi pakattuina ostoskärryihin. Ennakkotilaukset vähintään 250 €.

Viking Drive-in Shop: Helppo ja nopea tapa ostaa alkoholi- ja virvoitusjuomat laatikoittain suoraan autoosi. Myynti autokannella ennen laivamatkan alkua Tallinnasta, tällöin sinun ei tarvitse tehdä ennakkotilausta..

Preorder-verkkokauppa: Vaivaton tapa tilata juhlajuomat ennakkoon suoraan autollesi. Tee tilaus Preorder-verkkokaupassa viimeistään 24 tuntia ennen matkaa.

Viking FSTR

Preorder-verkkokauppa: Viking FSTR:llä Ennakkotilaus on voimassa ainoastaan automatkustajille ja se on tehtävä ennakkoon. Tee tilaus Preorder-verkkokaupassa viimeistän 12 tuntia ennen matkaa. Aja auto ulos Tallinnan sataman laiturille ja tuotteet lastataan autoosi. Aja saman tien takaisin laivaan. HUOM. Autoa ei voi ajaa ulos Tallinnan sataman turva-alueelta, se tulee ajaa takaisin laivaan heti tuotteiden lastauksen jälkeen.

Jos matkustat menon ja paluun Viking FSTR:n peräkkäisillä vuoroilla, voit varata Pika-preorder-matkapaketin täältä.

 Varaa matka

Auto parkkiin laivalle risteilyn ajaksi

Kun otat auton mukaan, voit Tallinnan-risteilyn päätteeksi pakata ostokset suoraan autoon.

Lisätietoja

Viking XPRS Pre Order Info 
puh. + 358 40 156 1300

Viking XPRS:n myymäläpäällikkö
puh. + 358 18 26370 
tai  + 358 40 358 8406 
butikschef.xprs@vikingline.com