Local Beauty Heroes

Viking Line lanseeraa Local Beauty Heroes -konseptin, joka kerää yhteen vahvoja naisia, kiehtovia tarinoita ja paikallista, pohjoismaista kosmetiikkaosaamista.

Konseptissa ovat mukana Anne Kukkohovin Supermood-tuoteperhe, Isabella Löwengripin Care & Color -tuotteet, Yvonne Rydingin Hudvård-kosmetiikka sekä Marianne Tromborgin Tromborg – Beauty of North -luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet ovat nyt myynnissä kaikilla seitsemällä laivallamme.

Sankarittaremme

Anne Kukkohovi on suomalainen entinen malli, joka on tunnettu työstään luovana suunnittelijana ja oman meikkisarjan kehittäjänä. Hänen Supermood-tuoteperheensä pohjana on käytetty pakurikääpää. Se sisältää poikkeuksellisen määrän tehokkaita antioksidantteja, joita on käytetty vuosisatojen ajan ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen.

Isabella Löwengrip on tunnettu ruotsalainen bloginpitäjä, jonka blogilla on viikoittain yli miljoona uniikkia lukijaa. Löwengrip Care & Color -tuotesarja sisältää Ruotsissa valmistettuja kauneustuotteita, jotka tasapainottavat herkkää ihoa ja hiuspohjaa. Tuotteet on suunniteltu pohjoismaisen ilmaston asettamiin vaatimuksiin.  

Marianne Tromborg on arvostettu tanskalainen meikkitaiteilija ja Tromborg-meikkimerkin kehittäjä. Hänet tunnetaan luonnollisen kauneuden ja ”less is more”-ajattelun puolestapuhujana. Tromborg – Beauty of North on luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Marianne Tromborg on kehittänyt yhdessä farmasia-alalla pitkään työskennelleen miehensä kanssa innovatiivisen, orgaanisen ja kauneustieteellisesti edelläkäyvän kauneudenhoitosarjan.  

Yvonne Ryding on Miss Universum vuosimallia 1984 ja kansainvälisesti tunnettu kaunotar. YR Hudvård on luonnollinen ja korkealaatuinen kauneudenhoitosarja, jonka tarkoituksena on tuoda esiin ihmisen luonnollinen kauneus. Tuotteet on valmistettu ruotsalaisissa laboratorioissa yhteistyössä Rydingin ja ruotsalaisten valmistajien kanssa. Tuotteet ovat edullisia korkeaan laatuunsa nähden, ja ne sisältävät luonnollisia ainesosia.

Vain Viking Linella

Tromborg Scandinavian Mood -sarja on laivoillamme jälleenmyynnissä ensimmäisenä sekä Suomessa että Ruotsissa. Löwengrip Care & Color on meiltä saatavana ensimmäisenä Suomessa.


Varaa matka

Ostokset

Myymälämme ovat pullollaan merkkikosmetiikkaa, tuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälä

M/S Viking Gracen Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälän tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kauneudenhoitotuotteita, hajuvesiä, tyylikkäitä alushousuja ja laukkuja. Lue lisää