RITUALS Home & Body Cosmetics

Maailmalla suositut RITUALS-tuotteet ovat nyt saatavilla Viking Gracen tax-free-myymälästä! Tule tutustumaan ylellisiin kauneudenhoitotuotteisiin ja löydä omat suosikkisi. Valikoimiin kuuluu myös huonetuoksuja.

Hemmottelua arkeen

Hollantilainen RITUALS on perustettu vuonna 2000. Perustaja Raymond Cloosterman halusi kehittää ylellisiä tuotteita, jotka tekisivät päivittäisistä kauneudenhoitorutiineista hemmottelevia hyvän olon hetkiä. Cloosterman halusi, että ihmiset voisivat pysähtyä nauttimaan arjen pienistä hetkistä ja omasta ajasta ja maustaa niitä ripauksella luksusta.

Vaikutteita idästä

Pääosin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut RITUALS-tuotteet perustuvat itämaisiin perinteisiin. Innovatiivisia menetelmiä hyödyntäen tuotteissa on yhdistetty vuosituhansia vanha tieto-taito ja tarkoin valitut ainesosat. Teemoittain jaettujen tuotteiden avulla loihdit kotikylpyhuoneeseesi täydellisen turkkilaisen kylpyhetken, saatat jinin ja jangin parempaan tasapainoon tai aistit intialaisen ayurvedan kokonaisvaltaisen kehon hellimisen kuorintavoiteessa ja aromaattisessa öljyssä.


Varaa matka