Victorias Secret shop Viking Grace

Victoria’s Secret

M/S Viking Gracella on Suomen ensimmäinen ja samalla maailman ainoa risteilyaluksella oleva Victoria’s Secret Beauty & Accessories -myymälä. Tervetuloa shoppailemaan!

Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälä

Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälä M/S Viking Gracella on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kauneudenhoitotuotteita, hajuvesiä, tyylikkäitä alushousuja ja laukkuja.

Victoria’s Secret Beauty -kauneudenhoitotuotteet Punaisilla laivoilla

Myymälän lisäksi Viking Linen laivoilla on saatavilla laaja valikoima Victoria’s Secret Beauty -kauneudenhoitotuotteita – ensimmäisenä Suomessa ja ensimmäisenä Itämerellä.

Tuotevalikoimaan kuuluu yli 50 tuotetta hajuvesistä vartalonhoitotuotteisiin, mm. palkittu parfyymi Victoria’s Secret Bombshell, haluttu Tease, pidempiaikaisiin suosikkeihin lukeutuva VS Fantasies sekä Seduction ja erityyppisiä vartalonhoitotuotteita.


Victoria’s Secret on naisten johtava alusvaate- ja kauneudenhoitotuotevalmistaja USA:ssa ja yksi maailman himotuimmista tuotemerkeistä.

Viking Line tuo Suomen markkinoille kauneudenhoitotuotteet yhteistyössä vähittäiskaupan alan yrityksen Agora Tradingin kanssa.

Valikoima saattaa vaihdella laivoittain.