No Name – Ainutlaatuinen makuelämys

Gabriellan No Name on nimeään myöten huomiota herättävä ravintola. Seitsemän ja yhdeksän ruokalajin maistelumenut tekevät syömisestä kiireettömän elämyksen, jonka aikana koetaan unohtumattomia makunautintoja.

Ravintola No Name

No Name on sisustettu skandinaavisen vaalein sävyin ja luonnonläheisin yksityiskohdin, minkä ansiosta voit nauttia hyvästä ruoasta luonnollisissa tunnelmissa – kuin keskellä koivumetsää.

Ainutlaatuiset maistelumenut

No Name -ravintolassa ei ole perinteistä ruokalistaa, vaan valittavanasi on joko seitsemän tai yhdeksän ruokalajin maistelumenut. Luvassa on ainutlaatuisia makuyhdistelmiä sisältäviä annoksia, joissa on aistittavissa kokkien intohimo työtään kohtaan. Maistelumenujen avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta.  Illallinen valmistetaan intohimolla ja kunnioituksella  perinteisiä valmistusmenetelmiä kohtaan, mikä tuo raaka-aineiden herkulliset maut upealla tavalla esiin. Takaamme, että nouset pöydästä kylläisenä – ja innovatiivisten ja yllättävien makuyhdistelmien inspiroimana.

  • 7 pientä ruokalajia: ennakkoon 39 € (laivalla 42 €)
  • 9 pientä ruokalajia: ennakkoon 46 € (laivalla 49 €)  

Ei erillisiä lapsihintoja maistelumenukokonaisuuksille. Alle 12-vuotiaille on tarjolla 15 €:n arvokuponki (arvo laivalla 17 €) sisältäen paikkavarauksen No Nameen. Lasten ateria voidaan tällöin tilata esim. Food Garden -à la carte -ravintolan lastenlistalta. Varaukset myyntipalvelustamme.


Juomapaketti

Viimeistele makunautintosi varaamalla myös juomapaketti etukäteen. Juomapaketti sisältää erilaisia juomia, kuten viiniä ja olutta, jotka ravintolahenkilökunta on valinnut ruoka-annosten seuraksi.

  • 7 ruokalajin yhteydessä juomapaketti 29 €/hlö
  • 9 ruokalajin yhteydessä juomapaketti 35 €/hlö

Täysin alkoholiton juomapaketti on saatavissa paikan päällä.

Aukioloajat

Helsinki–Tukholma (Suomen aikaa)

Auki klo 18.00–21.00

Tukholma–Helsinki (Ruotsin aikaa)

Auki klo 17.00–20.00

Ruokaileminen No Namessa onnistuu myös ilman ennakkovarausta paikkatilanteen salliessa. Menutilaukset viimeistään klo 21 Helsingistä / klo 20 Tukholmasta.

Menut

Maistelumenu sisältää useimmiten sekä kala-, kasvis- että liha-annoksia. Koko pöytäseurueelle tarjoillaan sama maistelumenu erikoisruokavaliot huomioiden.

Onnistuneen illalliselämyksen takaamiseksi mahdollisista erikoisruokavalioista on ilmoitettava myyntipalveluumme viimeistään kaksi vuorokautta ennen pöytävarausta.

No Name sopii  mainiosti myös enintään 15 hengen ryhmille. Varaukset ryhmämyyntipalvelustamme.

No Name on osa Helsinki–Tukholma-reitin laivojen ennennäkemätöntä ravintolakonseptia Itämerellä, yhdessä Mariellan Plate – Social Dining -ravintolan kanssa.  Tervetuloa elämykselliselle illalliselle!


Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.