Plate – Social Dining

Mariellan Plate-ravintola on osa ennennäkemätöntä ravintolakonseptia Itämerellä. Seitsemän ja yhdeksän ruokalajin maistelumenut tekevät syömisestä yllätyksellisen elämyksen ja sosiaalisen tapahtuman hyvässä seurassa.

Ravintola Plate

Plate on jokaista yksityiskohtaa myöten unohtumaton kokemus. Jo ravintolan sisustus lupaa jotakin erilaista. Miltä kuulostavat mutterit lautasliinarenkaina, öljytynnyreistä tehdyt tuolit ja viinipullo juomalistana?  Teollisuustyyliä henkivä sisustus harkittuine yksityiskohtineen luo rennon viihtyisän tunnelman ja kutsuu nauttimaan kaikessa rauhassa.

Ainutlaatuiset maistelumenut

Plate-ravintolassa ei ole perinteistä ruokalistaa, vaan valittavanasi on joko seitsemän tai yhdeksän ruokalajin maistelumenut. Luvassa on ainutlaatuisia makuyhdistelmiä sisältäviä annoksia, joissa on aistittavissa kokkien intohimo työtään kohtaan. Raaka-aineiden käyttö on luovaa, ja annoksissa voi maistaa eri puolilta maailmaa ammennettuja vaikutteita ja ruoanlaiton trendejä. Poikkeuksellisella tavalla kootut annokset tarjoavat myös silmänruokaa. Maistelkaa kiireettömästi ja nauttikaa hyvästä ruoasta ja seurasta – nämä makuelämykset herättävät takuulla keskustelua ainutlaatuisuudellaan.

  • 7 pientä ruokalajia: ennakkoon 39 €/hlö (laivalla 42 €)
  • 9 pientä ruokalajia: ennakkoon 46 €/hlö (laivalla 49 €)

Huom! 1.10. alkaen tarjolla on 6 ruokalajin menu.

Alle 12-vuotiaille tarjolla Platen lastenmenu 15 € (laivalla 17 €, käy myös arvokuponkina vapaavalintaiseen ruokaan ja juomaan).  Varaukset myyntipalvelustamme.

Aukioloajat

Helsinki–Tukholma (Suomen aikaa)

Auki klo 18.00–22.00

Tukholma–Helsinki (Ruotsin aikaa)

Auki klo 17.00–21.30

Ruokaileminen Platessa onnistuu myös ilman ennakkovarausta paikkatilanteen salliessa.

Menut

Maistelumenu sisältää useimmiten sekä kala-, kasvis- että liha-annoksia. Koko pöytäseurueelle tarjoillaan sama maistelumenu erikoisruokavaliot huomioiden. Onnistuneen illalliselämyksen takaamiseksi mahdollisista erikoisruokavalioista on ilmoitettava myyntipalveluumme viimeistään kaksi vuorokautta ennen pöytävarausta.

Plate sopii mainiosti myös enintään 15 hengen ryhmille. Varaukset ryhmämyyntipalvelustamme.

Takaamme, että nouset pöydästä kylläisenä – ja innovatiivisten ja yllättävien makuyhdistelmien inspiroimana.  Näitä herkullisia makuelämyksiä saat Itämerellä vain Helsinki-Tukholma-reitin Mariellalta Plate – Social Dining -ravintolasta ja Gabriellalta No Name -ravintolasta.


Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.