Club Vogue

Suuri kaksikerroksinen yökerho Club Vogue sijaitsee M/S Viking Gracen peräosassa.

Tunnelmaa voidaan erilaisin valaistustehostein ja uusimman audiovisuaalisen tekniikan avulla muuttaa vuorokaudenaikojen mukaan.

Alemmassa kerroksessa juhlitaan

Club Voguen alempi kerros on "party zone", jonka tanssilattia on suurempi kuin muilla laivoillamme. 18 metriä pitkän baaritiskin ääressä voi nauttia kansainvälisestä drinkki- ja cocktailvalikoimasta. Yökerhon huomiota herättävimpiä yksityiskohtia on esiintymislavan takana oleva LED-seinä. Seinän avulla tunnelma saadaan nostettua aivan uudelle tasolle musiikkivideoiden ja muiden esitysten avulla. Myös muut ääni- ja valolaitteet ovat uusinta uutta.

Yläkerta

Päiväsaikaan Club Voguen yläkerta kannella 11 tarjoaa paikan leppoisaan yhdessäoloon tai työntekoon. Langattoman internetyhteyden lisäksi siellä on sähköpistokkeita tietokoneita varten. Kävijät voivat nauttia erilaisia kahveja, suolaista tai makeaa pikkupurtavaa ja tyylikkäitä drinkkejä. Myöhemmin illalla ja yöllä on tarjolla mm. wrapeja ja täytettyjä patonkeja. Yläkerroksesta on loistava näköala tanssilattialle ja orkesterilavalle.

Artistihaku

Etsi artisteja laivan, kuukauden tai nimen perusteella.


VIP-pöydät

Varaa seurueellesi oma pöytä yökerhon VIP-alueelta ja nosta juhlatunnelma uudelle tasolle! VIP-alueella on seitsemän neljän hengen pöytää, jotka ovat varattavissa Turusta lähdön jälkeen klo 22–01 (Suomen aikaa).

Hinta 300 €/pöytä, joka sisältää pullollisen laivan samppanjaa, mansikoita, 20 drinkkilippua (á 6,50 €) sekä pikkusuolaista, oliiveja ja pähkinöitä.

Varaukset myyntipalvelustamme, puh. 0600 41577.