Oscar restaurant

Oscar à la Carte

Klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä Viking Gracella.

Tarjolla on erikoisaamiaista, lounasta, päivällistä, ryhmämenuja sekä illallisia. Parhaista raaka-aineista ammattitaidolla valmistetut annokset, henkilökohtainen palvelu ja erinomainen viinilista tekevät ateriasta elämyksen.

Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita. Ajaton, moderni sisustus sekä suurista ikkunoista avautuvat saaristomaisemat viimeistelevät upean kokonaisuuden. Lisäksi Oscarissa soi elävä musiikki.

Menussa on luonnollisesti myös gluteenittomia, laktoosittomia ja kasvisvaihtoehtoja. Kasvismenusta saa pyydettäessä myös vegaanisen vaihtoehdon. Useimmat annokset ovat myös muunneltavissa tarpeen mukaan. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineyliherkkyyksistä.

Seamore Champagne Lounge

Ravintola Oscarin vieressä sijaitseva samppanja- ja viinibaari sopii mainiosti esim. aperitiiveille ennen à la carte -illallista. Tilan yhteydessä on myös takeaway-viinimyymälä, josta löytyy huippuviinejä edullisin hinnoin.

Koe ainutlaatuinen Chemex-kahvinautinto

Seamoressa pääset nauttimaan kahvimaailman kuumimmasta uutuudesta, Chemex-keittimellä keitetystä kahvista, sekä suolaisesta ja makeasta pikkupurtavasta.

Hinta/hlö 22,50

Tilaa äyriäisvati ennakkoon

Upea äyriäisvati sisältää: ½ hummeri, merirapuja, sinisimpukoita, ravunsaksia, tuoreita- ja savustettuja katkarapuja ja chilisimpukoita lisukkeineen.

Hinta/hlö 47,-

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.


Aukioloajat

Aamiainen

Tukholma–Turku (Ruotsin aikaa)
Auki klo 7.00–10.00

Päivällinen

Turku–Tukholma (Suomen aikaa)
Auki klo 21.00–23.00

Tukholma–Turku (Ruotsin aikaa)
Auki ma–la klo 14.00–17.00
Auki su klo 13.30–17.00

Varaa ikkunapöytä

Varmista paikkasi à la carte -ravintolan ikkunapöydässä. Paikka maksaa 3 €/henkilö ja edellyttää ateriakupongin lunastamista. Varaukset online- tai myyntipalvelustamme.