Champagne

Kupliva viikko 9.–15.1.2017

Kuplivalla viikolla nautitaan elämästä hyvän juoman ja ruoan kera. Risteile tutustumaan kuohujuomien maailmaan ja juhlistamaan nelivuotiasta Viking Gracea!

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Kuplivan viikon ohjelmassa on toinen toistaan upeampia juomia, asiantuntijoiden tietoiskuja ja muuta kuplivan mukavaa ohjelmaa, pääpaikkana Viking Gracen upea tax-free-myymälä. Laivan kattavasta samppanja- ja kuohuviinivalikoimasta löydät takuulla oman suosikkisi!

Esimerkiksi Vuorokauden risteilyllä 9.–10.1.:

9.1. klo 22, 10.1. klo 10.30 & 17

Sinulla on mahtava tilaisuus tutustua mm. hinta-laatusuhteeltaan erinomaiseen Viking Linen laivan samppanjaan, Charles Heidsieck Brut Réserveen, kun Charles Heidsieckin edustaja vierailee myymälässä 9.–10.1. Luvassa on maistiaisten lisäksi myös pieni lahja laivan samppanjan ostajille.

10.1. klo 18.30

Oletko aina halunnut suunnitella samppanjalle näyttävän pakkauksen? Tule tapaamaan Moët Hennessyn edustajia, niin pääset toteuttamaan visiosi Veuve Cliquot -samppanjapakkaukseen.

9.1. klo 21.30, 10.1. klo 10.15 & 16

Kirsikkana kakun päällä on Nail & Bubble Bar, joka tarjoaa kynsilakkatuotteiden ostajalle nautinnollisen hetken kynsi- ja käsihoidossa sekä tietysti lasillisen kuohuvaa!

Lisäksi luvassa maistiaisia, Möet Hennesseyn ja Veuve Cliquot’n tietoiskuja sekä aiheeseen liittyvä tietovisa päivittäin klo 13 laivan tax-free-myymälässä.

Merellä on edullisempaa

Itämeren paras samppanjavalikoima seilaa Punaisilla laivoilla. Laivoiltamme löytyy maailmanluokan talojen samppanjoita kuten Dom Pérignon, Krug, Taittinger ja Pol Roger sekä tuntemattomampia suuruuksia – edulliseen merihintaan, totta kai!

Pohjoismaisten makujen taikaa 28.2.2017 saakka

Pohjoismaisia raaka-aineita ylistävän Luonto lautasella -ruokateeman herkkuja tarjoillaan Punaisten laivojen à la carte -ravintoloissa.


Lue lisää

Aikataulu toistaiseksi

Turku

  Maarianhamina/Långnäs   Tukholma Laiva
20.55 > 01.05* > 01.10* > 06.30 Viking Grace
19.50 < 14.25 < 14.10 < 07.45 Viking Grace

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot