Pohjoismaisten makujen taikaa

Nyt jo kolmannen kerran Punaisten laivojen kokeille järjestetty kilpailu tuotti tälläkin kertaa herkullisen sadon. Pohjoismaisia raaka-aineita ylistävän Luonto lautasella -ruokateeman herkkuja tarjoillaan Punaisilla laivoilla 1.10.2016–28.2.2017.

Tervetuloa maistamaan!

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Ylväät tunturit, syvänsininen meri ja laajat vehreät metsäalueet. Ne tekevät Pohjolan luonnosta ainutlaatuisen. Ainutlaatuisia ovat myös pohjoisen luonnon antimet. Siksi päätimme jo kolmannen kerran järjestää laivastomme kokeille kilpailun, jossa kehotimme ammentamaan inspiraatiota juuri pohjoisen luonnon omaleimaisuudesta ja kannustimme vangitsemaan Pohjolan kasvi- ja eläinkunnan maut suussa sulaviksi annoksiksi. Kilpailun tuloksena syntyi Luonto lautasella -teemamenu, jossa taitavien kokkiemme kädenjälki näkyy ja maistuu ainutlaatuisella tavalla.

Suurimman osan teemamenun viidestätoista annoksesta ovat suunnitelleet Gabriellan kokit Jouni Ukkonen, Maarit Juvonen ja Ilkka Laasio. Voittajatöissä raaka-aineiden kirjo on laaja; annoksissa on käytetty muun muassa poronfileetä, nieriää, villisorsaa, peuranselkää, siikafileetä ja tyrniä.

Teemamenu korvaa normaalin à la carte -menun Helsinki–Tukholma ja Turku–Tukholma -reittien laivoilla 1.10.2016–28.2.2017.

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.