Yhteistyö Ruotsin kokkimaajoukkueiden kanssa

Herkuttelu ja laadukas ruoka ovat tärkeä osa Viking Linen tarjoamia merielämyksiä. Sen vuoksi Viking Line tekee yhteistyötä Ruotsin kokkimaajoukkueen ja Juniorikokkijoukkueen kanssa.

Ruokaelämys keskiössä

Yhteistyön tavoitteena on kehittää ruokaelämyksiä kaikilla laivoilla. Kokkimaajoukkueiden tehtävänä on luoda uusia ruokakonsepteja ja tarjota ravintola- ja keittiöhenkilökunnalle jatkuvaa lisäkoulutusta yhdessä Viking Linen kanssa. Maajoukkueiden kokit tulevat myös itse vierailemaan laivoilla.


Ruotsin voitokkaat kokkimaajoukkueet

Ruotsin kokkimaajoukkueeseen kuuluu 12 kokkia ja kondiittoria, jotka edustavat kapteeninsa Fredrik Anderssonin johdolla Ruotsia menestyksekkäästi kansainvälisissä ruoanlaittokilpailuissa. Juniorimaajoukkue kapteeninaan Peter Jelksäter voitti kultaa Culinary Olympicsissa lokakuussa 2016. Kilpailuista maajoukkueiden tähtäimessä ovat seuraavaksi Culinary World Cup 2018 ja Culinary Olympics 2020.