Vihreää kevättä Viking Linella

Kevät on uudistumisen aikaa – myös Viking Linella. Tietoisuus omista valinnoista ja hyvinvoinnista sekä ympäristöstä on yhä tärkeämpää. Sen vuoksi Viking Line tarjoaa yhä enemmän vihreitä vaihtoehtoja ja kestävään kehitykseen liittyviä arvoja.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Ninan matkassa

Olen Nina, copywriter Viking Linella, ja rakastan matkustamista, vaatteita, elokuvia ja hyvää ruokaa – ja haluan aina löytää juuri sen vähän erikoisemman paikan, ravintolan tai kaupan.

Itämeri on meille sydämenasia – Suomi 100

Itämeri on ollut ja tulee olemaan Suomelle ja Viking Linelle tärkeä niin liikennöintireittinä kuin vapaa-ajan virkistyksen tarjoajana. Lisäksi Turun ja Ahvenanmaan saaristo ovat Suomelle merkittäviä matkailuvaltteja. Viking Line huomioi ympäristönäkökulmat päivittäisessä toiminnassaan. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi haluamme kerätä varoja Itämeren suojeluun ja tutkimukseen.


Spring & Green -kasvismenu

Vihreää kevättä -teemaviikot 3.4.–31.5. Menun ovat luoneet laivaston palkitut kokit ja se perustuu pohjoisen luonnon tarjoamien raaka-aineiden luovaan käyttöön.

Spring & Green – Happy Shopping

Merimyymälöidemme valikoimissa on aiempaa enemmän vihreitä vaihtoehtoja. Voit hankkia terveellisiä ja ekologisia tuotteita, jotka tekevät hyvää niin omalletunnolle kuin kukkarolle laadusta tinkimättä.