Tyttöjenilta Viking Gracella

Vähän enemmän tunnelmaa, tähtien tuiketta ja yllätyksiä ystävien seurassa. Hetkiä joilta voit odottaa vähän enemmän.

Vuorokauden risteily Viking Gracella on yhtä kuin täydellinen irtiotto. Olit sitten missä tahansa, kerää porukka kasaan ja suuntaa Turun satamaan. Sieltä Viking Grace johdattelee sinut etkojen kautta syömään ja huikealle merikeikalle. Iltaa voi jatkaa vaikka aamuun asti ja seuraavana päivänä on aikaa ottaa rennosti kylpylässä ja shoppailla. 

Katso päivän normaalihinta tai Viking Line Club -hinta. Hinnat koskevat etukäteen varattuja matkoja ja vaihtelevat varaustilanteen mukaan.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Risteily on myös herkuttelumatka. Viking Gracen ravintoloissa on valinnanvaraa pieneen ja suureen nälkään sekä pitkän kaavan mukaan että rennommin.

Koe ylellinen spa merellä

Lisää matkaasi ripaus luksusta – vietä aikaa porealtaassa ja ihaile samalla vaihtuvia merimaisemia. Saunan jälkeen voit vilvoitella lumiluolassa. Viking Gracella on myös upeat VIP-saunat ja porealtaat. Tai miten olisi virkistävä kasvohoito?

Shoppailemaan!

Tyttöjenilta saa ansaitsemaansa jatkoa Viking Gracen tax-free-myymälässä, jossa on kattavat valikoimat merkkivaatteita ja kosmetiikkaa maahintoja edullisemmin.

Hytit etkoille ja kauniille unille

Paras bileilta alkaa yhteisellä laittautumishetkellä hytissä. Meikkauksen lomassa käydään läpi kaveriporukan kuulumiset. Varaa astetta parempi hytti matkallesi, niin hyvät etkot on taattu!


Varaa matka

Varaa matka

Tervetulolahjat

Tiesitkö, että hyttiin voi tilata ennakkoon kaveriporukan etkoille esim. suklaamansikoita ja kuohuviiniä? Yllätä ystäväsi tai tilaa vaikka omaksi iloksesi! Matka ei voisi paremmin alkaa.

Täydellinen irtiotto keikalla

Viking Grace on myös keikkapaikka. Mikä parasta keikka sisältyy risteilyn hintaan. Katso viihde ja varaa!

Malja ystävyydelle

Miten olisi pirskahtelevat alkudrinkit Seamore Champagne Loungessa?