Viihde ja artistit – Vähän enemmän tähtien tuiketta

Merimatkan aikana voit sukeltaa tähtisateeseen niin tämän hetken kuumimpien artistien kuin kestosuosikkienkin saattelemana ja viihtyä erikois- ja teemaohjelman parissa. Tervetuloa viihtymään yökerhoissamme!

Erikois- ja viihderisteilyt kaikilla reiteillä

Rautalankaa, metallia ja klassista, Uutta Iloista Teatteria ja euroviisufanitusta, bingoa ja biletystä, kauneutta & hyvää oloa, ohjelmaa junioreille ja senioreille – tutustu teemallisiin erikoisristeilyihin ja tee risteilystäsi vähän spesiaalimpi!

Teemalähdöt Turusta ja Helsingistä

Sykkiikö sydämesi Suomi-iskelmälle vai biletätkö mieluummin kansainvälisten hittien tahtiin? Oletko tanssikansaa vai enemminkin live-keikkojen ystävä? Haitpa nostalgista matkaa menneeseen, Itämeren parhaita partyja tai ohjelmaa koko perheelle – teemalähdöiltämme löydät etsimäsi.

Artistihaku

Tarkista, millä laivalla ja milloin suosikkiartistisi esiintyy tai jo valitun lähtösi viihde. Valitse joko artisti artistihausta tai laiva ja kuukausi, jos haluat nähdä tietyn lähdön tarjonnan. 

Punaisten laivojen spesiaalit

Viking Linen laivoilla tapahtuu vuoden ympäri! Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa vuodenajan mukaisesta erikoisohjelmasta sekä tapahtumista, showesityksistä ja teemallisista risteilyistä laivoillamme. 

Yökerhot ja tanssiravintolat

Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja pidetään hauskaa!


Varaa matka

Viking Gracen ja Amorellan viihde-esite

Syksy tuo mukanaan tähtien tuiketta Punaisille laivoille.

Paf:n pelit laivalla

Tutustu peleihin ja lähde laivalle kokeilemaan pelionneasi!