Täyslaivallinen stand upia 13.9.–11.10.

Syksyn hauskimmat iltapäivät vietetään Viking Gracella, luvassa on nimittäin laivan täydeltä Suomen parasta stand upia! Mukana mm. André Wikström, Riku Suokas, Noin Viikon Uutisia käsikirjoittaneet Anders Helenius ja Antti Haapala, Naurun Tasapainosta tuttu Helena Pöllänen sekä Stand Up! -ohjelmassa esiintynyt Anitta Ahonen.

Voit nähdä stand up -esityksen sekä Vuorokauden risteilyllä että Piknik-päiväristeilyllä.

Esiintyjät

To 13.9. Heikki Vilja, Anders Helenius, Anitta Ahonen 
To 20.9. André Wickström, Matti Patronen, Mikko Vaismaa
To 27.9. Antti Haapala, Johanna Tohni, Riku Suokas
To 4.10. Jussi Simola, Tomi Haustola, Helena Pöllänen
To 11.10. Tommi Mujunen, Jack Björklund, Jape Grönroos

Päivämäärät ovat Viking Gracen iltalähtöjä. Esiintymiset ovat Retro-baarissa Viking Gracen paluumatkalla klo 17.30 (Suomen aikaa).

Lipun hinta

10 €

Hintaan sisältyy vapaavalintainen juoma (olut, siideri tai kuohuviini).

Varaa pääsylippusi netissä varausvaiheessa "3. Laivalla" tai myyntipalvelustamme, puh. 0600 41577 (2,01 €/puhelu + pvm./mpm.).

Heikki Vilja

2015 Naurun tasapainon finalisti, veijarimaisen energinen kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää rehellisestä, mutta onnellisesta vinkkelistä. 

Anders Helenius

Noin viikon studion luotsina tuttu Anders taitaa suurperhearjesta maailmanpolitiikkaan liikkuvan komiikan molemmilla kotimaisilla. 

Anitta Ahonen

Anitta, tuo stand upin Aira Samulin, laittaa yleisön ojoon ja sanoo asiat niin kuin ne ovat. Osansa saavat myös aiheet, joista muut eivät tohdi puhua. 

André Wickström

Suomalaisen stand upin kummisedän sanan säilä sivaltaa mm. Nelosen Hyvissä ja huonoissa uutisissa sekä YLE:n uutisparodiassa Detta om detta. 

Matti Patronen

Hauska mies, vaikkei koskaan sortuisikaan ylistämään itseään. Palkittu koomikko havainnoi arkielämää absurdin byrokraatin varmalla otteella. 

Mikko Vaismaa

Entisen luokanopettajan ja armoitetun tarinankertojan komiikka syntyy yhdistelmästä yltiöpositiivisuutta ja sarkastista otetta. 

Antti Haapala

Vuodesta 2011 stand upia tehnyt, positiivista energiaa säteilevä koomikko, joka on urallaan ehtinyt mm. käsikirjoittaa Noin Viikon Uutisia.  

Johanna Tohni

Nelikymppinen äiti-ihminen, jonka jutut saavat teinipojatkin punastelemaan. Nopea liikkeissään, puheissaan ja ajatuksenjuoksussaan. 

Riku Suokas

Teatterinjohtajana, näyttelijänä ja koomikkona tuttu Riku osaa rakentaa täydellisen yhden miehen show, joka tempaa mukaansa stand up -untuvikotkin. 

Jussi Simola

Mies, jonka show on kuin täydellinen vuoristoratakyyti; se tempaisee mukaansa, pitää otteessaan, eikä sen toivoisi päättyvän koskaan. 

Tomi Haustola

Noin Viikon Uutisten sekä Noin Viikon Studion käsikirjoittajan kynä on yksi kotimaisen komiikan ehdottomasti terävimmistä. Improvisaation juhlaa!

Helena Pöllänen

Kokenut koomikko vetää keikat läpi loistavalla energialla yllättäen välillä jopa itsensäkin, esimerkiksi räppäämällä kesken show’n.

Tommi Mujunen

Iskee suoraan naurulihakseen hullunkurisen absurdilla, sympaattisella, arkisella ja hieman mustaankin vivahtavalla komiikallaan. 

Jack Björklund

Intohimoisella vakavuudella ihmisten naurattamiseen suhtautuvalla suomenruotsalaisella rokkikukolla on persoonallinen tyyli ja pettämätön tilannetaju. 

Jape Grönroos

Hymypoikapatsas-kuoren alta löytyy armottomalla tilannetajulla siunattu koomikko, jolle mikään ei ole lavalla pyhää paitsi stand up -komedia itse.

Aikataulu toistaiseksi

Turku

  Maarianhamina/Långnäs   Tukholma Laiva
20.55 > 01.05* > 01.10* > 06.30 Viking Grace
19.50 < 14.25 < 14.10 < 07.45 Viking Grace

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.