Pikkujouluristeily – kaikki etkoista jatkoihin

Klassinen pikkujouluristeily säilyttää suosionsa vuodesta toiseen – eikä ihme, sillä pikkujouluristeily on hauska ja helppo vaihtoehto niin järjestäjän kuin juhlijankin näkökulmasta. Tutustu pikkujouluristeilyn etuihin ja tarjontaan, päätä ryhmäsi kanssa matkapäivästä ja varaa paikat ikimuistoiselle pikkujouluristeilylle hyvissä ajoin. Suosituimmat pikkujouluristeilypäivät myydään loppuun jo ennen kesää.

Monta reittiä pikkujouluihin

Ryhmän toiveista riippuen pikkujouluristeilyn voi tehdä mainiosti joko Helsinki–Tallinna-reitillä, Helsinki–Tukholma-reitillä tai Turku–Tukholma-reitillä.

Tallinnan-reitillä ehdottomasti suosituin pikkujouluristeily on yön yli kestävä Miniristeily. Matkaan lähdetään illalla kello 20.30 Helsingistä, paluu Helsinkiin on seuraavana aamupäivänä. Miniristeilyllä ei nousta maihin Tallinnassa, vaan tällä matkalla keskitytään ilonpitoon koko reissun ajan.

Jos ryhmän mielessä on juhliminen pitkän kaavan mukaan, klassinen Helsinki–Tukholma-risteily tarjoaa yhteistä aikaa ja viihdettä kahden mukavan illan verran. Ehkä pikkujouluristeilyllä voisi käydä porukalla tutustumassa myös johonkin kiinnostavaan paikkaan Tukholmassa? Ideoita käyntikohteista on koottu Viking Linen sivuille: ohjelmaa ryhmille sekä matkakohteet ja Ninan matkassa.

Turun-reitin Vuorokauden risteily ilman maihinnousua Tukholmassa on myös omiaan pikkujouluristeilyn tekemiseen. Iltalähdön upea lippulaiva Viking Grace tarjoaa Itämeren upeimmat puitteet viihtymiselle. Viking Gracen esiintyjäkaartiin kuuluu Suomen ykkösnimiä – ehkäpä pikkujouluristeily voitaisiin ajoittaa lempiartistin keikka-ajankohtaan?

 

Täyden palvelun pikkujouluristeily

Pikkujouluristeily on helppo tapa hoitaa kaikki pikkujouluihin kuuluva yhdellä varauksella. Laivalla ruoka, majoitus, viihde ja muut asiaankuuluvat palvelut ovat kätevästi saman katon alla. Suosituin ruokailuvaihtoehto Punaisilla laivoilla on ehdottomasti buffet-illallinen, mutta ryhmän toiveista riippuen tarjolla on myös muita ruokailuvaihtoehtoja aina á la carte -ravintoloista grilliherkkuihin ja mereneläviin. Helsinki–Tukholma-reitin uudistuneet Gabriella ja Mariella tarjoavat monenlaisia ennennäkemättömiä makuelämyksiä. Turun-reitillä ruokailu kauniissa saaristomaisemissa on elämys.

 

Ryhmä pysyy koossa

Hyvissäkin pikkujouluissa käy monesti niin, että jossakin vaiheessa iltaa ryhmän jäsenet lähtevät kukin omille teilleen ja tunnelma kuivuu kokoon. Lisäksi juhlamieltä voi laskea se, että esimerkiksi ruokapaikasta juhlapaikalle on matkaa, ja varsinkin vilkkaimpana pikkujoulukautena taksien saaminen voi olla hankalaa. Pikkujouluristeilyllä näitä ongelmia ei ole, vaan kaikki palvelut löytyvät saman katon alta – laivan käytävillä eivät pikkukengät kastu räntäsateessa tai kampaus mene piloille viimassa. Ja toki on mukavaa, että railakkaan illan päätteeksi nukkumapaikka löytyy muutaman rappusen päästä.

Tervetuloa pikkujouluristeilylle Punaisille laivoille!


Varaa matka

Varaa matka

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.

Ostokset

Myymälämme ovat pullollaan merkkikosmetiikkaa, tuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Viking Grace Spa & Wellness

Kylpylästä on upeat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon.

Tervetulolahjat

Onnittele päivänsankaria, yllätä ystävä, tarjoa ylellinen alku matkalle tai tilaa kuohuvaa hyttiin ihan omaksi iloksi!