Parhaat tanssit tanssitaan Punaisilla laivoilla

Kun kaipaat iloisia hetkiä tanssin parissa, astu laivaan! Parhaat tanssit tanssitaan nimittäin Punaisilla laivoilla. Kaikilla reiteillämme pääset nauttimaan tanssin ilosta monena eri viikonpäivänä, joten valinnanvaraa on niin lähtösataman kuin artistienkin suhteen. Merelliset tanssit säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen – eikä ihme, sillä tanssiristeily on hauska ja helppo vaihtoehto. Tutustu tanssitarjontaan alla ja varaa paikat piristävälle ja tanssin täyttämälle merimatkalle.

Tanssit Helsinki–Tukholma-reitillä

Helsinki–Tukholma-reitillä tanssilähdöt tunnetaan nimellä Tähtitanssit. Nämä kotimaisten tähtiartistien siivittämät tanssit tanssitaan alkuviikolla. Ja mikä parasta, nyt suosittuja aikuiseen makuun sopivia tanssilähtöjä on tuplasti aiempaa enemmän, sekä maanantaisin että tiistaisin. Kiillota siis tanssikengät ja lähde pyörähtelemään Gabriellan tai Mariellan parketille! Luvassa on mieltä piristävät tanssit sekä meno- että paluumatkalla.

Tanssien Turusta

Upeissa saaristomaisemissa lipuvat Amorella ja Viking Grace ovat kelpoja tanssipartnereita kumpikin. Aamulähtöjen mukavalla Amorellalla tanssitaan joka keskiviikko kotimaisten tähtiartistien tahtiin, ja aina perjantai-illasta sunnuntai-iltaan parketilla nautitaan ruotsalaisen tanssimusiikin ja kansainvälisten house bandien johdolla. Itämeren helmellä, iltalähtöjen upealla Viking Gracella tanssit järjestetään kolmena peräkkäisenä päivänä, aina sunnuntaista tiistaihin. Laivatansseissa tanssikansaa viihdyttävät tunnetut kotimaiset tanssinimet.

Merimatka Tallinnaan sujuu kuin tanssi

Helsingistä Tallinnaan matkaava Viking XPRS tarjoaa merihenkiset tanssit joka päivä. Laivan tanssiravintolassa pääset liveorkesterin säestämänä tanssin pyörteisiin heti menomatkalla Tallinnaan alkaen kello 11.30. Kahden ja puolen tunnin merimatkan aikana ehdit mukavasti vaihtaa vapaalle ja verrytellä jalat tanssien Tallinnassa pistäytymistä varten. Keskiviikkoisin ja torstaisin Tallinnan-reitillä tanssitaan suomalaisten tähtiartistien johdolla sekä Päiväristeilyn paluumatkalla Tallinnasta että Miniristeilyn iltalähdöllä Helsingistä kello 21.30.

Täyden palvelun laivatanssit

Matka Punaisilla laivoilla tarjoaa itse tanssin lisäksi myös muunlaista mielenvirkistystä. Saat kaiken kätevästi yhdellä varauksella! Laivalla ruoka, majoitus, viihde ja muut asiaankuuluvat palvelut ovat kätevästi saman katon alla – eikä tansseihin ole erillistä sisäänpääsymaksua. Suosituin ruokailuvaihtoehto Punaisilla laivoilla on ehdottomasti buffet-illallinen, mutta tarjolla on myös muita herkullisia ruokailuvaihtoehtoja aina á la carte -ravintoloista grilliherkkuihin ja mereneläviin. Helsinki–Tukholma-reitin uudistuneet Gabriella ja Mariella tarjoavat monenlaisia ennennäkemättömiä makuelämyksiä. Turun-reitillä ruokailu kauniissa saaristomaisemissa on elämys. Tutustu laivojen ravintoloihin.

Tervetuloa tanssimaan Punaisille laivoille!

Tähtitanssit maanantaisin ja tiistaisin

Alkuviikon Tähtitansseissa pyörähdellään suosituimpien kotimaisten tanssiartistien tahtiin.

Amorellan tanssikeskiviikot

Nyt tanssitaan M/S Amorellalla suomalaisten tähtiartistien tahtiin joka keskiviikko.

Viking Gracen tanssiristeilyt

Viking Gracella tanssitaan alkuviikolla kotimaisten artistien ja orkestereiden seurassa.

Tanssilavojen nostalgiaa

50- ja 60-lukujen tanssilavojen nostalgiaa, artistina Janiina Lehtonen ja Putkiratio.

Suuri lavatanssiristeily Viking Gracella 24.9.

Mukana Vuorokauden risteilyllä ovat tanssikansan suosimat huippuesiintyjät Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Hurma. Mukaan lähtevät myös suositut tanssinopettajat Sari ja Jari Aaltonen, Antti Törmänen ja Anne-Riina Hurskainen.

Hinnat ja varaukset Matkapojilta

Tanssiristeilyt ruotsalaisittain Viking Gracella 27.9. & 15.11.

Luvassa on tanssin täyttämä risteily, kun tanssiorkesterit Suomesta ja Ruotsista saapuvat viihdyttämään Itämeren hohdokkaimmalle tanssiareenalle. Saammehan luvan?

Suomenruotsalainen tanssiristeily 10.10.

Päiväristeilyllä on ohjelmaa erityisesti suomenruotsalaiseen musiikkimakuun. Tanssiartistina Susan Sonntag’s.

Norm. 10,-/henkilö

Viking Line Club 8,-/henkilö