Eturivin elämyksiä – yhteistyössä Viking Line ja The Voice of Finland

Suomen ykkösartisteja, tanssia, teemaristeilyjä ja tunnelma katossa. Punaisilla laivoilla jokainen lähtö vie sinut eturivin elämysten pariin. Kevään aikana merellä nähdään mm. The Voice of Finlandin hurmaavat tähtituomarit. Astu laivaan ja vaihda vapaalle!

Koe TVOF-huuma uudelleen ja lähde The Voice of Finland Encore -risteilylle, joka kokoaa yhteen laulajia ohjelman eri kausilta. Luvassa on haastatteluja ja keikkoja, jotka on jaoteltu eri musiikkityylejä edustaviin sessioihin. The Voice of Finland Encore -risteily Viking Gracella 3.6. Lue lisää »

Näe The Voice of Finlandista tutut tähdet Viking Linen laivoilla!

Plamen De La Bona Mariellalla 25.6.–30.7. Varaa matka »
Yohan Henriksson Viking Gracella 14.–16.9. Varaa matka »

Eturivin elämyksiä Viking Gracella

Turun-reitin helmen, Viking Gracen, estradilla loistavat Suomen kirkkaimmat tähdet. Tutustu monipuoliseen artistikattaukseen ja lähde keikalle Itämeren upeimmalla laivalla!

Gabriellan ja Mariellan viihdeviikko

Alkuviikosta on luvassa tuplasti tanssia, keskiviikkoisin ikivihreitä musiikkiteemoja, torstaisin Suomen kirkkaimpien tähtien keikkoja ja perjantaisin bileitä. Viikko huipentuu huippu-DJ:iden setteihin lauantailähdöillä.

Viihteen mestari Viking XPRS

Tallinnan-reitin Viking XPRS on tunnettu hyvästä viihteestään ja erikoislähdöistään, ja varsinkin perjantaisin ja lauantaisin bilebändi ja DJ:t nostavat tunnelman kattoon. Laiva uudistui alkuvuodesta, ja uuden päivä- ja yöelämänkeskus Club X on nyt avattu!

Artistihaku

Etsi artisteja laivan, kuukauden tai nimen perusteella.