Viking Grace – vähän enemmän luksusta

Lisää luksusta elämään ja lähde upeiden palveluiden ääreen ja ystävällisen henkilökunnan hoiviin kauniin saariston syleilyyn. Vuorokauden irtioton aikana voit nauttia astetta ylellisemmästä hytistä ja spa-elämyksistä herkuttelua unohtamatta.

Hytti hemmotteluun

Nauti matkasta entistä mukavammassa hytissä! Premium- ja Seaside Double -luokan hyteissä sekä Viking Gracen upeissa sviiteissä on mukavat parivuoteet sekä viihtyisät tilat mielyttävään oleskeluun samalla kun ikkunoista voi ihailla saariston kauneutta. Todellista luksusta siis!

Rentouttava spa-hetki 

Rentoudu risteilyn lomassa Viking Gracen upeassa Spa & Wellness -kylpylässä kannella 11, josta on upeat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon. Yksi merimatkan kohokohdista on ihana hemmotteluhoito. Hoitovaihtoehdoissa käytetään korkealaatuisia italialaisen Comfort Zonen tuotteita. 

Tuoreita merenherkkuja

Tilaa suosittu ja herkullinen äyriäisvati ennakkoon. Hintaan sisältyy ½ hummeri, merirapuja, sinisimpukoita, ravunsaksia, tuoreita ja savustettuja katkarapuja ja chilisimpukoita lisukkeineen.

Hinta/hlö 47 € 

Chemex-kahvielämys

Chemex-keittimellä keitetty aromaattinen kahvi kera suolaisten ja makeiden herkkupalojen Seamore Champagne Loungissa nautittuna on elämys, jonka muistat pitkään. 

Hinta/hlö 22,50 €


Varaa matka

Varaa matka

Tervetulolahjat

Onnittele päivänsankaria, yllätä ystävä, tarjoa ylellinen alku matkalle tai tilaa kuohuvaa hyttiin ihan omaksi iloksi!

Oscar à la Carte

Klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä. Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita.