Mitä sovelluksessa voi tehdä?

Ennen matkaa

Maissa voit tarkastella laivojen ja reittien tietoja ja katsoa, mitä laivalla on meneillään. Voit tutustua matkasi laivan tietoihin uudella tavalla. Katso myös myymälävalikoimaa ja tee ostoslista etukäteen.
 

Merimyymälä

Etkö malta odottaa myymälän aukeamista? Haluatko suunnitella ostoksia etukäteen ja tarkistaa hinnat? Merimyymälä on aina avoinna puhelimessasi. Voit milloin tahansa tutustua koko valikoimaan ja tehdä ostoslistasi etukäteen. Valmistaudu etukäteen, niin ostosten teko onnistuu entistä sujuvammin.

Risteilyohjelma

Mihinkäs se risteilyohjelma joutuikaan, monelta se show alkaakaan…? Sinun ei tarvitse enää etsiä ohjelmaa kauempaa, koska löydät sen nopeasti puhelimestasi. Voit myös räätälöidä oman risteilyohjelmasi ja saada muistutuksia ennen ohjelmien alkua.

Aloitussivu

Haluamme että saat kaiken ilon irti matkallasi Punaisilla laivoilla. Sen vuoksi olemme tehneet sinulle sivun, joka näyttää, mitä laivalla tapahtuu juuri nyt. Voit olla varma, että mikään hauska ei mene sinulta ohi.

Et varmasti halua missata parhaita tarjouksiamme. Ne ovat kätevästi sovelluksen aloitussivulla. Huomaa myös Happy Hour!

Palvelut ja aukioloajat

Tutustu palveluihin vaikkapa ystäviäsi odotellessa. Lue ravintoloista, fiilistele menuita etukäteen ja tutustu illan viihteeseen.

Nyt sinun ei myöskään tarvitse tietää, millä aikavyöhykkeellä seilaat. Sovellus kertoo sinulle, kuinka kauan palvelupaikat ovat vielä auki tai kuinka kauan avaamiseen kestää – kätevää, vai mitä!
 

Laivakartta ja matkainfo

Mistä löydän ravintolaan, jonka nimeä en muista? Katso sovelluksen kansikartasta, mihin sinun pitäisi mennä tai mihin sovitte tapaamisen seurueesi kanssa.

Milloin saavumme perille ja kuka ohjaa laivaa? Myös tähän kysymykseen saat vastauksen sovelluksessa, koska mukana ovat aikataulut ja miehistön esittely. Jos kaipaat kovaa faktaa, niin avaa laivatiedot ja tutustu laivaan numeroina.

Viking Club

Liity Viking Clubiin. Jäsenyys on maksuton ja saat parhaat edut käyttöösi heti liityttyäsi.
 
 

Ole sosiaalinen

Chattaa kanssamatkustajiesi kanssa koko laivamatkan ajan. Voit aloittaa yksityisten ryhmien keskusteluja ja tutustua myös uusiin ihmisiin.
 

PAF-pelit

Kaipaatko tekemistä hytissä tai vaikkapa ennen ohjelman alkua? Pelaa PAF-pelejä. Ne ovat demoja. Jos haluat voittaa oikeasti, mene kasinoon tai peliautomaateille.

Lataa sovellus

iPhone (App Store) Android (Google play)

App-ikon Sovellus on ilmainen ja sen nimi on Viking Line.