Hotellpaket till Skördefesten 22–24.9

Höstens självklara höjdpunkt är Skördefesten på Åland 22–24 september 2017. Den åländska landsbygden bjuder in till fest så passa på att köpa hem nyskördade grönsaker, äkta åländska smaker och hantverk från de olika gårdarna.

I priset ingår

  • Båtresa Åbo–Mariehamn tur–retur
  • En övernattning på Park Alandia Hotell med del i Premium dubbelrum
  • Frukost på hotellet

Mot tillägg: båtresor tur-retur Helsingfors–Mariehamn eller Åbo–Långnäs, personbil och övriga tjänster ombord.

Erbjudandet gäller 22–24.9.2017. Priset kan variera med avresedag, avreseort och avgångstid, samt barnens antal och åldrar. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Skördefesten på Åland ordnas för artonde året av föreningen Skördefesten Vänner. Antalet besökare ökar för varje år. I år slås rekord med 56 stycken gårdar, restauranger och Plåpp Åpp att besöka. Många gårdar tänker speciellt på barnen och bygger labyrinter av halmbalar eller bjuder på turer med traktor.

I dagarna tre erbjuds mängder av nyskördade grönsaker, färskt lamm- och nötkött, matvaror omsorgsfullt tillagade av närproducerade härligheter och mängder av vackert hantverk.

Skördefestens symbol är äppel tillsammans med en stormlykta. Skyltarna märkta med ”Skördefesten” gör det lätt att hitta de Öppna Gårdarna, Restaurangerna och Plåpp Åpp aktiviteterna. Många deltagare har också inspirerats av stormlyktan, och du som kommer på kvällen möts inte sällan av rader med stämningsfulla stormlyktor som visar vägen till gården.

Läs mer om Skördefesten www.skordefest.ax


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Betalning senast 30 dygn före avresan eller omgående, ifall resan börjar redan tidigare. Obetalda bokningar annulleras. Vi rekommenderar vårt online-betalningssystem.