Hotellpaket

Stanna lite längre, boka ett hotellpaket. Det är en båtresa med en hotellövernattning på vald destination. Hotellvistelser som är längre än två nätter bokas via vår resetjänst.

Hotellpaket i Estland

Tallinn är en av Europas vackraste och mest romantiska medeltida städer. Det är lätt att resa vidare från Tallinn till något av Estlands många spahotell.
 

Hotellpaket i Sverige

Stockholm är en livlig och mångsidig stad som erbjuder mycket aktiviteter till kryssningsresenärer. Rosornas ö Gotland når du på bara tre timmar. Vi arrangerar hotellresor också till flera olika städer.

Hotellpaket på Åland

Lite lugnare, lite annorlunda och allt på nära håll. Det är Åland i ett nötskal - ett örike i havet med vacker skärgårdsnatur som skiftar i takt med årstiderna. Vi har också spa- och familjepaket.

Boka stuga på Åland

Viking Line kan erbjuda ca 250 stugor runt om på Åland. Vi har alternativ för de flesta smakriktningar och behov –– lugnt och avskilt eller i en serviceinriktad stugby med aktiviteter och trevlig samvaro.


Röda båtarnas flytande hotell

Utnyttja våra flytande hotell för att få det mesta ut av din resa! På Tallinnrutten kan du välja mellan att sova medan du reser eller sova ombord efter en lång dag på stan, medan i Åbo kan du passa på att bl.a. kombinera ett besök till Muminvärlden eller Tall Ships Race med en kryssning med Viking Grace.

Läs mer