Röda båtarnas flytande hotell

Utnyttja våra flytande hotell för att få det mesta ut av din resa! På Tallinnrutten kan du välja mellan att sova medan du reser eller sova ombord efter en lång dag på stan, medan i Åbo kan du passa på att bl.a. kombinera ett besök till Muminvärlden eller Tall Ships Race med en kryssning med Viking Grace. Oberoende av vad du väljer, får du sova riktigt gott!


Helsingfors–Tallinn

En dag i Tallinn-resa, natt ombord på utresan

Avgång på kvällen, övernattning på båten på uttresan. Framme i Tallinn en hel dag: du hinner shoppa eller besöka ett spa, en skönhetssalong eller kanske se en operaföreställning.

Norm. fr. 42,-/B2P-hytt

Viking Line Club fr. 36,-/B2P-hytt

En dag i Tallinn-resa, natt ombord på returresan

Avgång på morgonen, övernattning på båten på hemresan. I Tallinn har du hela dagen tid att shoppa, gå på museum, spa, skönhetssalonger, restauranger och ta en svalkande dryck eller två.

Norm. fr. 77,-/B2P-hytt

Viking Line Club fr. 65,-/B2P-hytt

Minikryssning från Helsingfors

Helsingfors-Tallinn-ruttens Minikryssning är som gjord för en festlig kväll! Du får allt från förfest till eftersläpp under ett tak – stig ombord och sätt kurs mot kul! Tips! Utnyttja Minikryssningen som förmånlig hotellövernattning i Helsingfors!


Dygnskryssning från Åbo

Muminvärlden och Dygnskryssning med Viking Grace

Kombinera två upplevelser! Njut först av en oförglömlig dag i Muminvärlden i Nådendal och avsluta dagen med en skön Dygnskryssning med Viking Grace i Åbo skärgård – och du löser möjliga övernattningsproblem på samma gång.


Läs mer och boka resa


Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.