Dansbandskryssning på Viking Grace 10.5

På Östersjöns nyaste fartyg Viking Grace regerar de bästa dansbanden. Glad svensk dansmusik en hel kryssning! Vi får väl lov?

Härligt glada vibrationer! Under kryssning uppträder Susann Sonntag's (Åbo–Stockholm) och Matz Bladhs (Stockholm–Åbo). Observera att det svenska bandet stiger ombord på morgonen i Stockholm.

Produkten eller erbjudandet gäller tyvärr inte längre.

Susann Sonntag's och Matz Bladhs

Onsdag 10.5 har vi glädjen att välkomna finlandssvenska Susann Sonntag’s, som utsågs till finländsk schlagerdrottning i den Svenska dansbandstävlingen 2003 i Finland. Torsdagmorgon får bandet sällskap av det populära svenska dansbandet Matz Bladhs. Med drygt 40 år i bagaget kan man lita på att Matz Bladhs uppfyller minsta önskan hos den publik, som älskar klassisk dansbandsmusik. Bandet har över 800 000 sålda album och ett stabilt grepp om danspubliken i Sverige och Norge.

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.

Viking Line-app

Med appen kan du bl.a. kolla butiksutbudet, skapa ditt kryssningsprogram, se öppettider och fartygskartan. Ombord fungerar också den sociala funktionen.

Tidtabell tillsvidare

Åbo   Mariehamn/Långnäs
  Stockholm Fartyg
20.55 > 01.05* > 01.10* > 06.30 Viking Grace
19.50 < 14.25 < 14.10 < 07.45 Viking Grace

* Nattanlöp i Långnäs.

Övriga tjänster enligt ordinarie priser. Gäller endast nya bokningar, ej grupper. Begränsat antal platser. Förbehåll för ändringar.