Amorellas frågesportsmåndagar

Klia dina geniknölar och kom på frågesport! Det blir frågesport på Amorella varje måndag 21.8–11.12.2017 i två ronder, en på dagen och en på kvällen. Delta och du har chans att vinna en lyxkryssning!  Själva finalen arrangeras 11.12.2017. Huvudvinsten är en Lyxkryssning för två personer inklusive måltider samt drinkkuponger.

Välkända och älskade Riitta Väisänen leder frågesporten 18.9, 30.10 och 20.11. 

Frågesportsmåndagen arrangeras i Fun Club (däck 8). Under dagen ordnas två uppvärmningsfrågesporter med blandade frågor och av olika typ, varje gång på både finska och svenska. I varje uppvärmningsfrågesport koras en vinnare som också får ett litet pris. Vinnaren av dessa får också 1 poäng som hen tar med sig till kvällens kvalfrågesport – det lönar sig alltså att delta under dagen! 

Tidpunkterna för uppvärmningsomgångarna: en före ankomst till Mariehamn och en på eftermiddagen före ankomst till Stockholm. Slutligen börjar kvalfrågesporten från vilken 5–10 finalister koras. Genast när resultatet är klart körs det igång med veckofinalen där dessa tävlar mot varandra. Veckofinalens vinnare belönas och får också en finalplats samt presentkort till finalavgången.

Veckofinalens vinnare får ett presentkort som berättigar till en Dygnskryssning med Amorella 11.12.2017 i en A- eller B-hytt (1–4 personer) utan måltider. Finalisten bokar själv sin resa via resetjänsten och får biljetterna mot presentkortet i incheckningen.

Finalen arrangeras ombord 11.12.2017. Huvudvinsten är en Lyxkryssning för två personer inklusive måltider samt drinkkuponger. Även en pokal och blommor delas ut.

Hamburgerveckor på Amorella 5.9–31.10

Det är dags att äta läckra hamburgare, även som efterrätt.


Läs mer

Shopping

Parfym, kosmetik, drycker, livsmedel, leksaker, märkeskläder, väskor, accessoarer och mycket annat!

 

Tidtabell tillsvidare

Åbo   Mariehamn/Långnäs
  Stockholm Fartyg
08.45 > 14.10 > 14.25 > 18.55 Amorella
07.35 < 03.20 * < 03.15 * < 20.00 Amorella

* Nattanlöp i Långnäs

Betalning senast 30 dygn före avresan eller omgående, ifall resan börjar redan tidigare. Obetalda bokningar annulleras. Vi rekommenderar vårt online-betalningssystem.

Övriga tjänster enligt ordinarie priser. Gäller endast nya bokningar, ej grupper. Begränsat antal platser. Förbehåll för ändringar.