Spa Viking Grace

I love me-kryssning på Viking Grace 20.5.2017

Samla dina vänner och styr stegen mot ett dygn i skärgårdsmiljö! I love me-kryssningen på fantastiska Viking Grace tar dig och dina vänner på en resa fylld med god mat och välbefinnande och erbjuder bl.a. bra musik och en avkopplande yogastund. Kom och skäm bort dig!

Viking Line i samarbete med Messukeskus.

Produkten eller erbjudandet gäller tyvärr inte längre.

Föreläsare är psykoterapeuten och författaren Maaret Kallio och hon pratar om parförhållanden, familjeliv, barnuppfostran och livskompetens. Toppartister på kryssningen är Egotrippi och Kim Herold.

Program (finsk tid)

 • Egotrips konsert på avresekvällen
 • Kim Herold på returresan kl. 13.30–14.30
 • Maaret Kallios föreläsning på returresan kl. 15.00
  Föreläsningens tema: Lujasti mutta lempeästi - itsensä kohtaamisen taidot
 • Diors Color Stylist Jenni presenterar kosmetika i taxfreebutiken under resan och gör också läpp-, ögon- eller snabbsminkningar enligt önskemål

Tilläggsprogram mot liten avgift

 • Design Walk, då du gör en guidad fartygsrundvandring på Viking Grace med info om bl.a. designen ombord. Avslutningsvis ingår ett glas mousserande vin eller en alkoholfri dryck per person. Rundvandringen tar ca en timme och arrangeras kl. 12 och 16. Start från konferensavdelningen. Du kan anmäla dig och betala turen i Info genast när du kommer ombord och på morgonen fram till kl. 12.
  Pris 10,-/person.
 • Champagne Break är en halvtimmes introduktion till champagner och ordnas kl. 12.30 och 13 i Seamore champagnebaren. I Champagne Break ingår ett glas champagne och köksmästarens amuse­bouche. Du kan anmäla dig och betala turen i Info genast när du kommer ombord och på morgonen fram till kl. 12.
  Pris 15,-/person.

Yin Yoga

Avgiftsfri, 30 första deltagarna ryms med

Yin Yoga tar ca 60 min. och är en övning för att balansera kropp och själ. Rörelserna görs sittande eller liggande på golvet. Till skillnad från andra yogapositioner utövar du Yin Yoga-positionerna 2–5 min. samtidigt som du medvetet kopplar av.

Positionerna påverkar kroppens torra och stela områden – ryggraden och bäckenregionen. Yin Yoga-rörelserna öppnar och avslappnar och hjälper kroppen återhämta sig från fysisk träning. Klassen är perfekt för nybörjare, kontorsarbetare och aktiva idrottare.

Ingen förhandsanmälan krävs.

Mild morgonyoga

Avgiftsfri, 30 första deltagarna ryms med

Den milda morgonyogan tar ca 60 min. och är en lättare och lugnare lektion för att uppnå välmående. Klassen strävar till att få upp värmen och främst att stretcha kroppen mjuk. Klassen är perfekt för nybörjare, gravida och andra som vill ha en mild och energisk start på dagen.

Lärare på båda lektioner är Petri Linnankivi, vars Tule sellaisena kuin olet-yogalektioner passar bra för nybörjare och mer avancerade, samt för dem som vill må bättre.

Ingen förhandsanmälan krävs.

Yoga by Rituals

Under kryssningen kan du delta gratis i en 2 timmar lång Yoga by Rituals-session, som består av yoga, avkoppling och teservering i samband med en Rituals-produktpresentation.

Det finns två sessioner, kl. 10.30–12.30 och 16.30–18.30, och båda rymmer de 30 första anmälda. Deltagarna får en överraskningsgåva från Rituals. Anmäl dig genast och ta med bekväma kläder!

PS Om du inte heller kan delta i yogan, vänligen avboka anmälan, så följande i kö får en plats. Tack!

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.

Betalning senast 30 dygn före avresan eller omgående, ifall resan börjar redan tidigare. Obetalda bokningar annulleras. Vi rekommenderar vårt online-betalningssystem.

Övriga tjänster enligt ordinarie priser. Gäller endast nya bokningar, ej grupper. Begränsat antal platser. Förbehåll för ändringar.

Utnyttjandet av Viking Line Club-priser och -förmåner förutsätter att medlemmen reser med. Medlemsvillkor