Aila-Inkeris bingokryssning, Dagskryssning till Tallinn

Avgångar: 5.6, 4.9, 2.10, 6.11, 4.12

En okrönt bingovärdinnors drottning från Suorama. Det är humor för hela slanten och bingo med fina varupriser som gäller.

Aila-Inkeri berättar också om sin tid som bingovärdinna på 70-talet med knästrumpor, minikjolar och turkos ögonskugga. Ja, och hennes stora kärlek Pentti inte att förglömma.

I priset ingår

  • Dagskryssning till Tallinn

Shopping

Parfym, kosmetik, drycker, livsmedel, leksaker, märkeskläder, väskor, accessoarer och mycket annat!

 

Förhandsbeställning

En fest på kommande? Gör det lätt för dig och spara tid! Beställ dina drycker på förhand, vi levererar beställningen till din bil eller i kundvagn om du är till fots. Nu kan du göra en Förhandsbeställning online för Helsingfors–Tallinn-rutten.

Tidtabell tillsvidare

Dag Helsingfors   Tallinn   Helsingfors Fartyg
Mån–lör 11.30 > 14.00 18.00 > 20.30 Viking XPRS
Sön 11.30 > 14.00 16.30 > 19.00 Viking XPRS

Obs! I Tallinns hamn pågår omfattande byggnadsarbeten som ändrar gångbanor och körfiler, så se till att ha ordentligt med tid för att röra dig på hamnområdet. Läs mer »

Betalning senast 30 dygn före avresan eller omgående, ifall resan börjar redan tidigare. Obetalda bokningar annulleras. Vi rekommenderar vårt online-betalningssystem.

Övriga tjänster enligt ordinarie priser. Gäller endast nya bokningar, också för grupper. Begränsat antal platser. Kom ihåg pass eller identitetskort. Förbehåll för ändringar.

Utnyttjandet av Viking Line Club-priser och -förmåner förutsätter att medlemmen reser med. Medlemsvillkor