I Sonjas trädgård 14.5.2017

Sonja Lumme sysslar inte bara med musik och teater, hon är också passionerat intresserad av trädgårdsarbete och den fjärde trädgårdsboken utkommer på våren. Hon har också skrivit manus och lett trädgårdsprogrammet Ihana piha och har en egen trädgårdsblogg Sonjan puutarhassa.

Kom på en Dagskryssning till Tallinn och lyssna till Lummes öppna föreläsning, där du får de bästa tipsen för hur du odlar söta tomater och doftande örter. Den avspända och roande föreläsningen följer teman i Lummes nyaste trädgårdsbok och efter föreläsningen finns det tid för frågor och diskussion.

 

Produkten eller erbjudandet gäller tyvärr inte längre.

Program

  • Sonja Lummes föreläsning på konferensavdelningen på däck 7 kl. 11.30 med tema ”Kasvata itse makeimmat tomaatit ja ihanimmat yrtit”.
  • Föreläsningen är gratis och en del av kryssningsprogrammet.

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.

Tidtabell tillsvidare

Dag Helsingfors   Tallinn   Helsingfors Fartyg
Mån–lör 11.30 > 14.00 18.00 > 20.30 Viking XPRS
Sön 11.30 > 14.00 16.30 > 19.00 Viking XPRS

Obs! I Tallinns hamn pågår omfattande byggnadsarbeten som ändrar gångbanor och körfiler, så se till att ha ordentligt med tid för att röra dig på hamnområdet. Läs mer »

Betalning senast 30 dygn före avresan eller omgående, ifall resan börjar redan tidigare. Obetalda bokningar annulleras. Vi rekommenderar vårt online-betalningssystem.

Övriga tjänster enligt ordinarie priser. Begränsat antal platser. Gäller endast nya bokningar, också för grupper. Förbehåll för ändringar.