Mobile

Vanliga frågor

Kan jag köpa resor som berättigar till Bonus i Viking Lines resebutik eller resetjänst?
Resor som berättigar till Bonus kan bokas och betalas i Viking Lines online-bokning utan serviceavgift. Resor kan också bokas i Viking Lines resetjänst, resebutiker och hamnar. Avgiften för telefonbokningar är 1,75 €/besvarat samtal + lna/msa. För resor som betalas i hamnar tillkommer en serviceavgift på 5 €.

Kan jag betala min resa hos Viking Line med S-Förmånskortet?
Viking Lines betalningssystem kan för närvarande tyvärr inte ta emot S-Förmånskortet som betalningsmedel. I Viking Lines online-system är det möjligt att betala med S-Bankens nätbetalningsegenskap.

Jag har redan bokat en resa med Viking Line. Får jag Bonus för den?
Endast resor som säljs och marknadsförs på den här sidan berättigar till Bonus. Bonus registreras vid incheckning. Reseutbudet som berättigar till Bonus har en produktkod som gäller för identifiering så att Bonusberättigade resor registreras rätt vid incheckning.

När registreras Bonus?
Bonus registreras på ägarkunden i Viking Lines incheckning. Bonus registreras den månad resan sker.

Får jag Bonus för alla Viking Lines resor?
Bonus beviljas för alla specialprissatta paketresor med Viking Line som marknadsförs på den här sidan. I reseutbudet som berättigar till Bonus ingår Viking Lines kryssningar från Helsingfors till Tallinn och Stockholm, från Åbo till Mariehamn och Stockholm, ruttresor från Helsingfors till Stockholm och Tallinn och från Åbo till Stockholm, samt olika hotellpaket från Helsingfors och Åbo. Du kan bekanta dig med Viking Lines Bonusberättigade resor på S-Förmånskort-sidor. Alla Viking Lines resor ger alltså inte Bonus.

Varför får jag inte Bonus för alla Viking Lines resor?
SOK och Viking Line har kommit överens om ett pilotavtal gällande Bonussamarbete. Avsikten med pilotavtalet är att lära mer och få erfarenheter av samarbete och syftar till ett långvarigt samarbete.

Viking Line förbehåller sig rätt till ändringar och begränsningar gällande dessa Bonusregler.