Viking Lines fartyg moderniseras

Viking Grace och Amorella gick i docka under början av året 2016 och Gabriellas tur var i april. Moderniseringar fortsatte i januari 2017 när Viking XPRS seglade till docka i Landskrona.

Dockningsarbetet omfattade, förutom satsningar på säkerhet och underhåll, en lång rad förbättringar och moderniseringar.

Viking XPRS har blivit förnyad

Viking XPRS, som trafikerar på rutten Helsingfors–Tallinn renoverades i januari när den var på dock. Nu kan du njuta av en än skönare sjöväg till Tallinn.

Läs mer

Gabriella, Helsingfors–Stockholm

I docka 3.4.–20.4.2016

Nu är Gabriella ännu finare

Moderniseringen av fartygen på rutten Helsingfors–Stockholm inleddes för ett år sedan med dockningen av Mariella. I början av april 2016 blev det Gabriellas tur. Det är fartygets restaurangvärld som genomgick de största förändringarna under den omkring tre veckor långa dockningen – kom och njut av mat-, dryckes- och nöjesutbudet i hela åtta nya restauranger och barer!

Läs mer

Amorella, Åbo–Stockholm

I docka 27.1–10.2.2016

Förnyelser

Under dockningen moderniserades bland annat 37 hytter i enlighet med passagerarnas önskemål. Det blev bekväma hytter med 140 cm breda dubbelsängar med sköna madrasser. Dessutom utrustades nattklubben med en imponerande LED-vägg och en fullkomligt ny inredning, samtidigt som kaféets matservering utvecklades. Restaurangarkaden snyggades upp med bl.a. nytt golv, nya möbler och renoverade väggar. 

Viking Grace, Åbo–Stockholm

I docka 18.1–25.1.2016

Förnyelser

Flaggskeppet har varit i trafik i cirka tre år, och det är i synnerhet den lyxiga spa-avdelningen som blivit populär. Spat förbättrades nu ytterligare, bland annat genom en större bastu och en VIP-bastu som kan bokas för privata tillställningar, halksäkert golv och nya behandlingsrum. Vid sidan av spa-avdelningen moderniserades även konferensavdelningen. I mysiga Retro Bar & Dancing flyttades scenen för att ge bättre utrymme för dans. Hela Teens-rummet renoverades från golv till tak och spelutbudet för ungdomar utvidgades rejält. Det byggdes även en avdelning i Shopping World-butiken för skönhetsprodukter från holländska Rituals.

Nytt på Mariella 22.4.2015

Mariella var på dock i april och bjuder nu på ca. 100 förnyade hytter, nya restauranger, ett nytt konferensrum Horizon och en totalrenoverad nattklubb.

Läs mer