Konferensrum ombord

Personlig service

Vår personal på konferensavdelningen betjänar alltid er grupp. Kvaliteten, mångsidigheten och priset på våra tjänster tål än i dag att jämföras med vilken konferensanläggning som helst i vårt land. Decenniers erfarenhet, den rutin hundratusentals konferensgäster årligen medför och en kunnig personal syns också i slutresultatet för din grupp.

Konferensavdelning

Våra konferensavdelningar ligger för det mesta högt uppe på de övre däcken. Här är det lungt att jobba - och när de praktiska detaljerna sköts smidigt kan du koncentrera dig på det väsentliga. Våra konferensrum är utrustade med modern teknik. Vi kan erbjuda allt från mindre grupparbetsrum till stora salar och auditorier.

Många utrymmen kan kombineras, vilket medför flexibilitet. Behoven varierar - hos oss kan du reservera så gott som hela konferensdäcket.

Mera informella möteslokaler

Inget motiv är så obetydligt att man inte kan bygga en glad resa runt det. På de Röda båtarna kan du organisera t ex födelsedagsfester, olika kalas, mässor, utställningar, välkomstparty, lanceringstillställningar eller motivationresor. Även olika hobbyklubbar är välkomna. 

Konferensutrustning

Allt är förberett. Bland Viking Lines konferensutrustning hittar du allt som behövs. Fråga gärna mera.

Priser för konferensutrymmen

För tilläggstimmar utöver de timmarna i konferenspaketen debiteras 4 €/person/timme.

För grupparbetsrum debiteras från 40 €/timme.

Internetuppkoppling

Alla våra konferenslokaler har en satellitbaserad internetuppkoppling. Förbindelsen bokas på förhand via gruppavdelningen. Ta med era datorer och nätverkskort.


Specifikationer och planritningar av mötesrum

Conference on board 2016 (på engelska)

Viking Events

Vi ordnar gärna olika uppiggande pausprogram för din grupp på alla rutter. Danskurs, privatkaraoke, provsmakningar, frågesport eller kanske produktdemonstrationer i ombordsbutiken. Om deltagarna inte känner varandra kan olika lekar och extraprogram lätta upp stämningen.