This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

Mariella, auditoriet

Mariella trafikerar på rutten Helsingfors–Stockholm.

Mötesrummen på alla våra fartyg kan modifieras enligt gruppens storlek och behov. Dessutom kan övriga lokaler på fartyget användas i mån av möjlighet. Vår mötespersonal betjänar er under hela mötet; vi ser till att det finns tillräckligt med kaffe och frukt för vitalitetsnivån inte ska sjunka. Kaffe och frukt ingår i priset. Före mötet koordineras arrangemangen av en utnämnd kontaktperson i vår försäljningsservice.

De avskilda konferensavdelningarna och den kunniga personalen på Mariella håller mycket hög klass när det gäller arrangemangen. Gruppen kan börja konferensen redan före fartygets avgång och avnjuta till exempel en gemensam lunch. På konferenskryssningarna står lokalerna till gruppens förfogande också i Stockholm om så önskas.

  • 15 konferensrum för 8–300 personer
  • Kapacitet för totalt 500 personer
  • Det största enskilda konferensrummet rymmer 300 personer. Detta extra stora stigande auditorium kan också delas in i två 150 personers salar.

Horizon

Mariellas konferensavdelning har fått en ny stolthet: Horizon-konferensrummet med Östersjöns finaste havsutsikt! Konferensrummet kan bokas för rentav 40 personer, men kan också delas i två mindre rum för 20 personer var. Rummet är utrustat med modern konferensteknik och Alexander Lerviks designade möbler. Komforten är garanterad!