Nationalopera Estonia och övernattning på Original Sokos Hotel Viru

Övernatta på renoverade Original Sokos Hotel Viru och njut av en prima föreställning vid Estlands nationalopera Estonia.

Försäljningsperioden för denna produkt är tyvärr över.

Viking Line Club-prisexempel/person

104,- i 2 personers standardrum
 

Prisexempel/person

112,- i 2 personers standardrum

I priset ingår

  • tur/retur personbiljett Helsingfors–Tallinn–Helsingfors
  • övernattning samt bufféfrukost på Original Sokos Hotel Viru
  • inträde till hotellets nattklubb
  • biljett till vald operaföreställning på Nationalopera Estonia, Estonia pst. 4.

Ankomst till hotellet samma dag som föreställningen. Alla föreställningar börjar kl. 19.00. Sittplatserna är på parketten. Platsnummer kan inte bokas/påverkas på förhand.

Retur med båten nästa dag.


Föreställningar

Fre. 19.05 Den Flygande Holländaren, opera
Lör. 20.05 Svansjön, balett


Bokningar senast 31 dagar före resan.
Betalning
senast 36 dygn före avresan eller omgående, ifall resan börjar redan tidigare.

OBS! Ingen återbetalning av hotell eller operabiljett om bokningen annulleras senare än vad betalningsdagen är. Avbeställningsskydd kan inte köpas i samband med denna resa.

Balett Svansjön, Pjotr Tjajkovskij
Tjajkovskijs Svansjön är en av de mest populära baletterna i hela världen. I baletten kombineras Tjajkovskijs geniala musik, en poetisk berättelse, dansrytmer och mångsidiga karaktärer. Koreografen och producenten Tiit Härm har baserat sin nya version av Svansjön på Lev Ivanovs koreografi, där svansjön är prinsens fantasivärld – en värld där det är enkelt att fly verkligheten och hitta lycka och kärlek, men också en värld från vilken det är svårt att fly.

Opera Den Flygande Holländaren, Richard Wagner
Denna opera berättar om klassiska sjökaptener, som är fördömda att segla för evigt på världshaven, och vars enda hopp att fly från denna grymma förbannelse är att hitta sig en lojal, altruistisk och kärleksfull hustru. Wagner har sannolikt kraftigt identifierat sig med huvudpersonen i denna opera. Dessutom kände han sig som en hemlös vandrare, som desperat letade efter frälsning i kärleken. Italienska Pamela Recinellas regisserade föreställning är visuellt modern.